Sjuksköterskor rekryteras till medicinska teamet./ nurses

Publicerad 5 januari 2024
📍
Norrbotten, Överkalix
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Överkalix kommun ligger i hjärtat av Norrbotten, mellan kusten och fjällvärlden. Polcirkeln genomkorsar kommunen och ger oss långa, ljusa sommarnätter då solen aldrig går ner. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta. Området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden. 


Vår uppgift som kommun är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara en attraktiv kommun att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi vill att du blir en del av det! 
Som sjuksköterska i Överkalix kommun ingår du i det Medicinska teamet.

Det Medicinska teamet består av legitimerad personal - sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast samt undersköterskor - under ledning av enhetschef. 

Ditt jobb är viktigt
Ditt jobb är att göra medicinska bedömningar, hantera läkemedel och ge stöd och råd till omvårdnadspersonalen. Du planerar hälso- och sjukvårdsinsatserna för den som behöver vård.

En bra kontakt med anhöriga är också ditt ansvar. Det kräver både beslutsamhet och analytiskt tänkande. 

Du kommer att arbeta i ett multiprofessionellt team med vård- och omsorgspersonal, sjukgymnaster, arbetsterapeuter samt enhetschefer så därför vill vi att du som person är trygg, noggrann, reflekterande, kritiskt tänkande samt inte rädd för att tänka nytt.

Du erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du har omvårdnadsansvar för patienter inom ett område och du planerar och leder den enskildes vård i samråd med patient, anhöriga och patientansvarig läkare avseende hälso- och sjukvårdsinsatser. 

Dagtid arbetar du oftast som omvårdnadsansvarig för ett antal patienter inom ett område. Kväll, helg och natt innebär telefonrådgivning, planerade och oplanerade hembesök inom särskilt boende, LSS-bostäder samt ordinärt boende.

Det här är du:
Tycker du om att arbeta självständigt men i samarbete med vårdpersonal i teamet?

Det är bra, för vi söker en person med god förmåga att handleda och hålla ihop alla insatser. Vi arbetar alltid med helhetssyn kring patienten. Där har du din styrka. 

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom distriktsvård, vård av äldre eller psykiatri, men det är inget krav.

Som person är du modig och trygg i kontakten med patienter, anhöriga och personal.

Du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Erfarenhet av arbete med de nationella kvalitetsregistren Senior Alert och Palliativa registret är meriterande.

Arbetet ställer stora krav på medicinsk kompetens och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Körkort är ett krav eftersom du ofta jobbar hemma hos patienterna.

Det är du som ger dem trygghet.

Ansökan:
Din ansökan vill vi ha senast 240229 via annonsens formulär.

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt:
Vi erbjuder en lönebonus till dig som nyanställd legitimerad sjuksköterska. Vid ny tillsvidareanställning får du en lönebonus i form av en extra månadslön månad 2, 14 och 23 av anställningen.

I Medicinska teamet strävar vi mot att du ska kunna kombinera arbete och fritid optimalt.  Det innebär att du vid nyanställning hos oss i Medicinska teamet själv kan välja din sysselsättningsgrad - heltid eller deltid.

Provanställning kan komma att tillämpas.

För att trivas bra hos oss ska du dela Överkalix kommuns gemensamma värdegrund, där ledorden är: engagerad, respektfull, ansvarstagande och professionell. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, varierande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.


Som anställd hos Överkalix kommun har du möjlighet till friskvård. Vissa av våra arbetsplatser har flextid och det kan finnas möjlighet till distansarbete, beroende på arbetsplats och arbetsuppgifter. Vi tillämpar rökfri arbetstid.


Personuppgifterna i din ansökan kommer att sparas i 24 månader.
Om du blir anställd sparas dina uppgifter i personakten, annars raderas de sedan två år gått. 


-------------------------------------


Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering. Vi har klart vilka rekryteringskanaler som vi vill använda oss av. Vänligen respektera detta.

k6mUub0TRCm9RL0WeG9N