Sjuksköterskor (semestervik)

Publicerad 22 december 2023
📍
Norrbotten, Övertorneå
🗓
Sista dag att söka: 5 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Hälso- och sjukvårdsenheten i Övertorneå är en arbetsplats full av möjligheter, familjär stämning och där vi ställer upp för varandra.

Ett sommarjobb hos oss ger dig erfarenheter för livet samtidigt som du får hjälpa människor att leva sitt bästa liv.

Variation och schyssta villkor

Här trivs du som gillar omväxling, variation och frihet under ansvar. Du får schyssta villkor, bra lön och goda karriärmöjligheter. 

Upplev Övertorneå

Övertorneå erbjuder en storslagen miljö för dig som är intresserad av natur och friluftsliv. Vill du spendera en sommar här kan vi hjälpa till med boende.

Karriärmöjligheter

Tycker du det är långt till sommaren? Då får du gärna börja jobba extra redan nu. Om det visar sig att det här är din grej så finns goda möjligheter att fortsätta jobba hos oss efter sommaren. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska, gärna med erfarenhet från arbete inom kommunal hälso- och sjukvård.

Vi ser att du 

- är kreativ och flexibel
- är empatisk
- är bra på att bygga goda relationer
- tar initiativ och är engagerad
- trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt. 

Du får också gärna ha lätt för att lära dig nya IT-system. Kan du finska eller meänkieli är det ett extra plus.

Krav:  

- Du vara legitimerad sjuksköterska.
- Du behöver goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift.
- För arbete inom HS-enheten behöver du ha B-körkort.

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska/distriktssköterska inom kommunens hälso- och sjukvårdsenhet har du ett självständigt arbete där våra omsorgstagare står i centrum utifrån den omvårdnad de behöver. Du samarbetar i team med läkare från hälsocentralen, undersköterskor och personal på enheterna och kommunens rehabteam.

Dina arbetstider  
Det kommer finnas möjlighet att arbeta under hela eller delar av sommaren. Hos oss arbetar du varierande arbetstider så som dag/kväll, natt samt helg. Variationen gör att du även hinner njuta av sommaren vid sidan av jobbet.  

Förmåner

Som anställd hos oss har du möjlighet att ta ut en friskvårdstimme per vecka.

Om du behöver hjälp med att hitta en bostad till sommaren så hjälper vi gärna till.

Omfattning
Hel/deltid, tidsbegränsad anställning under sommaren 2024. Tjänstgöring dag/natt, enligt schema.

Upplysningar
Enhetschef Pia Pudas, tfn 070-628 08 43, pia pudas@overtornea.se

Fackliga företrädare
Vårdförbundet Norrbotten, tfn 0771-420 420 (vx)  

Övrig information
Vi har tobaksfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vi kan vara behjälpliga med bostad vid behov.

Ansökan
Du kommer att få en bekräftelse på att din ansökan kommit in. Skulle du inte motta en sådan bekräftelse ber vi dig att kontakta oss via vår växel på telefon: 0927-720 00

Vi är förvaltningskommun för finska och meänkieli och det är därför positivt om du kan något av dessa språk.


Som anställd i offentlig sektor kan tjänsten innebära en placering i säkerhetsklass. Detta innebär att en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning kan ske.


Då vi är en totalförsvarsmyndighet kan tjänsten medföra krigsplacering.


Mer om Övertorneå
Övertorneås samhällsservice och geografiska läge ger möjlighet att ägna dig åt sådant du vill, inte sådant du måste. Bara för att nämna några fördelar med vår kommun så har vi en enda rondell på 250 000 hektar och ett enda trafikljus, kollektivtrafiken är nästan gratis och vi utsågs till Sveriges bästa skolkommun 2020 och 2021. Vi har 150 km högkvalitativa pistade skidspår och två simhallar på 4 200 invånare.


Förutsättningarna för att du ska trivas tror vi alltså är väldigt goda! Sugen på att flytta hit? Kolla in https://www.hejhemby.com/. Genom detta projekt kan du som vill flytta till Övertorneå få hjälp med att förverkliga din dröm.


Vi verkar för en jämställd arbetsplats där vi ser mångfald som en styrka. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

DRUL23klsTI9HI7q3Yjp