Sjuksköterskor till avdelning 2b, Piteå sjukhus

Publicerad 26 januari 2024
📍
Norrbotten, Piteå
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Till medicin- och rehabiliteringskliniken hör fyra somatiska vårdavdelningar samt enheter för paramedicin, öppenvårdsrehabilitering, dialys och specialistmottagning. Sammanlagt finns här cirka 300 medarbetare. Vi arbetar efter klinikens värdegrund som ger oss en trygghet i vårt dagliga arbete.


Sedan 1 oktober 2023 så har vår avdelning öppnat och i dagsläget finns där 6 internmedicinska vårdplatser med profilområde patienter som försämras i sin kroniska sjukdom, vi vårdar patienter från 18 år och äldre. Målet är att så småningom ha 16 vårdplatser. Kom och hjälp oss genomföra den visionen!


Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner att du vill utvecklas i din yrkesroll. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du bör ha en hög service- och ansvarskänsla, en positiv inställning och ha en god samarbetsförmåga. Patientfokus och helhetssyn genomsyrar ditt arbetssätt.


Det här får du arbeta med

Vi kan erbjuda ett roligt, utmanande och mycket utvecklande arbete där du möter många olika sjukdomstillstånd och behov. Vi erbjuder dig ett stimulerande, intressant arbete. Du kommer arbeta med kvalificerad medicinsk omvårdnad. Arbetet utförs i samarbete med övrig omvårdnadspersonal och specialiteter. Arbetsklimatet är öppet och positivt med stora möjligheter till personlig utveckling och utbildning och naturligtvis möjligheter att vara delaktig i avdelningens fortlöpande utvecklingsarbete. På avdelningen drivs fortlöpande arbete för att bibehålla en säker och god arbetsmiljö.


Det här erbjuder vi dig

- Introduktion

- Mentorskap

- Kontinuerlig kompetensutveckling

-  Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

- Den här verksamheten omfattas av Region Norrbottens extrasatsning på sjuksköterskor, https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Sjukskoterska/.


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid med möjlighet till lägre tjänstgöringsgrad. Arbetstid dag,kväll och helg med möjlighet till rotation och natt.  Schemaläggning i TimeCare innebär att du har möjlighet att själv påverka förläggningen av din arbetstid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan!

pjrt7AiN1rqotwqbFlYi