Sjuksköterskor till internmedicin!

Publicerad 1 mars 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Internmedicin på Södersjukhuset är Sveriges största internmedicinska klinik med cirka 500 anställda, sex vårdavdelningar, medicinmottagning, endoskopiskt centrum och en dagvårdsenhet.

Verksamheten är delad i sektionerna Akut internmedicin, Neurologi, Hematologi och endokrinologi samt Lung, allergi och gastro. Om du gillar omväxling och har ambitionen att bredda dina kunskaper är internmedicinska kliniken något för dig! Varmt välkommen att bli en del av oss

Om tjänsten

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som antingen är ny inom yrket eller har flerårig erfarenhet. Som sjuksköterska på internmedicin möter du ett stort urval av olika sjukdomar och tillstånd. Här kan du fördjupa dig inom områden såsom neurologi/stroke, gastroenterologi, hematologi, lungmedicin/allergi, diabetes, endokrinologi med mera. Vi arbetar aktivt med att bibehålla ett lärorikt och utvecklande klimat, efter en tids anställning finns möjlighet till rotationstjänstgöring. 

I din roll kommer det ingå att identifiera omvårdnadsbehov samt leda, genomföra och utvärdera omvårdnadsåtgärder. Du kommer även arbeta med medicintekniska uppgifter såsom telemetriövervakning och infusionspumpar av olika slag. Vi arbetar tillsammans i tvärprofessionella team med bland annat sjuksköterska, undersköterska, läkare, dietist och fysioterapeut. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ödmjuk, har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation och har ett respektfullt bemötande. Du är även intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm, du tar egna initiativ och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten. Du förenar självständigt arbete med god förmåga att samarbeta. Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Kompetenskrav

Legitimerad sjuksköterska 
Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1
Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
Ett generöst friskvårdsbidrag
Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande med urval och intervjuer. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.
Södersjukhuset är ett av Nordens största akutsjukhus. Akutsjukvården står i centrum och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna vår specialitet. Vi har även en av Sveriges största förlossningskliniker. Hos oss arbetar cirka 5000 medarbetare. Vi bedriver omfattande klinisk forskning och utbildning och för oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära och personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus

yTgcZWGfQRXQGsrmMu3B