Sjuksköterskor till kirurgisk/medicinsk slutenvårdsavdelning

Publicerad 22 februari 2024
📍
Stockholm, Huddinge
🗓
Sista dag att söka: 17 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Varför välja mellan Medicin, Kirurgi eller Onkologi – hos oss får du arbeta med alla specialisterna med den gemensamma nämnaren för våra patienter – Sjukdom i levern.

Vill du bli en av oss? Nu söker vi fler sjuksköterskor till vårdavdelning B72.

Du erbjuds
en möjlighet att bli del av ett härligt team med bred kompetens, där du kommer ha möjlighet att utvecklas i din profession.
digital internutbildning för att få fördjupad kompetens inom Lever och Hepatologi samt kontinuerlig kompetensutveckling. Läs gärna om Region Stockholms kompetensstege för sjuksköterskor.
individuell schemaplanering med 10 veckors intervaller (fm/kväll/natt ) i enlighet med regionenens 24/7 avtal
handledarutbildning på 7,5 Hkp. Skräddarsydda 7,5 Hkp kurs i Gastroenterologi och Onkologi som nyanställd
möjlighet att gå specialistsjuksköterskeprogrammet (60 hp), studierna bedrivs på halvfart och du behåller din grundlön under studietiden
tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller välja att nyttja friskvårdsbidrag

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Avdelning B72 har uppdraget att bedriva vård för 14 vårdplatser som flödena Leversjukdomar/Hepatologi och Levertumörer/ Leverkirurgi delar. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, klinisk omvårdnadsledare, teamundersköterska, paramedicinare, apotekare och en omvårdnadschef.

Vi arbetar i team som består av en sjuksköterska och en undersköterska som tillsammans ansvarar för fyra patienter. Tillsammans vårdar vi kirurgiska patienter som ska eller har opererats i levern på grund av primär cancer eller metastaser samt medicinska patienter, dvs patienter med svår sjukdom i levern (hepatologi). Vi bedriver högspecialiserad akutsjukvård med både ett elektivt och ett akut inflöde och hos oss får du en möjlighet att utveckla en gedigen kompetens inom Hepatologi och Cancersjukvård.

För dig som är ny i yrket kommer du att omhändertas av erfarna medarbetare samt av vår kliniska omvårdnadsledare och två biträdande Universitetssjuksköterskor som utgör en stor trygghet på avdelningen. Under hösten startar vi ett nationellt Fellowshipprogram för hepatologiskt inriktade sjuksköterskekollegor i landet som vi gärna ser att du är en del av. Vi har även ett eget studentteam där våra studenter under handledning tar hand om två patienter.

Som sjuksköterska på avdelning B72 kan du vara med och driva en växande verksamhet framåt med patienten i fokus.

Vi söker dig som
är positiv och gillar att arbeta i team
är nyfiken och som kan se dig själv arbeta och utvecklas hos oss under en längre tid
har ett intresse för levern och dess sjukdomar
Kvalifikationer

Krav:

Legitimerad sjuksköterska

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

GjD1N6ftUPByrcPVEVO4