Sjuksköterskor till semestervikariat

Publicerad 1 mars 2024
📍
Jönköping, Sävsjö
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Sävsjö kommun är en liten kommun där det finns stora möjligheter att växa. I den lilla kommunen är det nära mellan människor – mellan dig och dina kollegor och mellan medarbetare och chefer. Tillsammans arbetar vi för att ge våra invånare bästa möjliga service och i våra team får du chans att ta plats, utvecklas och bidra.

Vill du ha ett spännande, omväxlande och uppskattat sommarjobb där du får möjlighet att växa i din roll som sjuksköterska? Då är du välkommen att söka sommarjobb hos oss i hälso- och sjukvårdsteamet!

Vi erbjuder dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med våra verksamheter. Inför sommaren 2024 rekryterar vi vikarierar med stora möjligheter till timvikariat och förlängning. Vi erbjuder alla heltid!

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska inom hälso- och sjukvården arbetar du brett inom hela socialförvaltningens verksamheter. Här får du möjlighet att arbeta inom såväl hemsjukvård, i särskilt boende och ordinärt boende som inom funktionshinderomsorg och socialpsykiatrin.

I arbetsuppgifterna ingår bedömning av den enskildes tillstånd och åtgärdsinsatser. Du kommer också ansvara för läkemedelshantering, sårvård och infusionsbehandlingar. Uppdraget innebär såväl förebyggande arbete som palliativ vård.

Du kommer samverka i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Internt kommer du ha löpande kontakt med omvårdnadspersonal, rehabpersonal och biståndshandläggare.

KVALIFIKATIONER
För att arbeta som sommarvikarie inom hälso-och sjukvården ser vi att du antingen är legitimerad sjuksköterska eller att du har påbörjat studier inom området. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i Procapita, Pulsen Combine och Cosmic.

Som person är du ansvarsfull, har god samarbetsförmåga samt är flexibel. Eftersom du kommer ha mycket kontakter i arbetet är det viktigt att du har ett gott bemötande.

Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan direkt via länken i annonsen.

dHWjywLs99kzi3tQmWOf