Sjuksköterskor till sommarvikariat

Publicerad 22 december 2023
📍
Kronoberg, Växjö
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Är du en engagerad sjuksköterska som gillar att lära dig nya saker och har ett genuint intresse för människor? Då tycker vi att du ska söka dig till oss i sommar!

Som sjuksköterska i omsorgsförvaltningen planerar och leder du omvårdnadsarbetet inom ditt ansvarsområde utifrån fastställda mål och riktlinjer. Du möter våra omsorgstagare i både ordinärt och särskilt boende och det finns goda möjligheter att få erfarenhet inom ett antal olika inriktningar såsom avancerad hemsjukvård, palliativ vård, psykiatri och demensvård.

I dina arbetsuppgifter ingår omvårdnad, bedömningar och dokumentation av hälso- och sjukvårdsfrågor. Du kommer att handleda personal, samt vara en viktig del i samarbetet med anhöriga, sjukgymnast, arbetsterapeut, handläggare, enhetschef och externa kontakter såsom landsting, privata vårdgivare och läkare. Du har stora möjligheter att själv planera, organisera och strukturera din dag.

Vi erbjuder dig jobb redan under våren och vi utformar ett individuellt introduktionsprogram med möjlighet till en lång bredvidgång, allt anpassat utifrån din erfarenhet och för att stärka dig i din profession. Som sommarvikarie hos oss har du goda chanser att få nya vikariat eller tillsvidareanställning.
Din arbetstid kommer till största del att vara förlagd till dagtid, där helgtjänstgöring ingår. Vi vill att du ska få en bra arbetsmiljö med goda arbets- och lönevillkor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har datorvana och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. För att arbeta hos oss behöver du ha körkort.

Du ska på ett pedagogiskt sätt kunna utbilda och handleda omvårdnadspersonalen och samarbeta med andra professioner som finns kring våra omsorgstagare.

Du ska ha förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer till alla våra omsorgstagare, anhöriga och medarbetare.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ .
Observera att det tar cirka två veckor att få utdragen så beställ i god tid. Du lämnar registerutdraget till rekryterande chef i obrutet kuvert.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

icW85XxbY5DlI42x22zJ