Sjuksköterskor till traineeprogram medicinkliniken

Publicerad 8 februari 2024
📍
Kalmar, Västervik
🗓
Sista dag att söka: 30 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om traineeprogrammet
Syfte

Att ge en bred kunskapsgrund med möjlighet till fördjupning i olika medicinska specialiteter som ökar din kompetens i din kommande profession, som i sin tur leder till en ökad trygghet i din yrkesroll som sjuksköterska.

Omfattning

Programmet erbjuds till nyutexaminerade sjuksköterskor som anställs på Medicinkliniken, traineeprogrammet pågår under två år. 

Vi erbjuder

Programmet pågår i två år och omfattar en åtta månaders placering på våra samtliga tre vårdavdelningar samt möjlighet till hospitering inom såväl medicinkliniken som på våra  mottagningar. På varje placering får du en individuellt anpassad introduktion. Du kommer tilldelas en mentor som följer dig genom hela programmet. Internutbildningar och reflektionstillfällen kommer att erbjudas fortlöpande, du omfattas även av Regionens introduktionsår. Mer information finner du här: För nya sjuksköterskor

Vi söker

Tjänsten är perfekt för dig som är nyutexaminerad sjuksköterska. Du är en person som känner dig trygg i dig själv, tycker om att ta för dig och att lära dig nya saker. Då tempot i vården svänger snabbt, både vad det gäller patienternas tillstånd och att arbetsbelastning förändras så är det  viktigt att du har förmågan att arbeta strukturerat och kan prioritera ditt arbete när det krävs. Du bidrar till vår gemensamma arbetsmiljö genom din teamkänsla samt ödmjuka och konstruktiva förhållningssätt. Vi tillämpar löpande urval och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Vår arbetsplats

Hela medicinkliniken består av ca 250 medarbetare med alla professioner inräknade. Vi är en stor klinik, men med ett nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för att leverera vård med hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter. Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade.
Stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats.

Är du intresserad av att flytta till Västerviks kommun - läs mer här.
Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.

Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

lfMLEKi9I0nqIkpMQeeC