Sjuksköterskor till VO Vård, Södertälje sjukhus

Publicerad 21 november 2023
📍
Stockholm, Södertälje
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Nu söker vi dig som legitimerad sjuksköterska till någon av våra 10 vårdavdelningar inom Verksamhetsområde Vård! Här arbetar vi med att skapa attraktiva arbetsplatser, med möjlighet till kompetensutveckling och tydliga mål.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en organisation med framåtanda där omvårdnaden står i fokus. VO vård deltar i studien Magnet4Europe som syftar till att främja en attraktiv arbetsplats, med ett gott ledarskap som stödjer förbättringsarbete och en stark omvårdnadsprofession. Under hösten kommer dessutom en ny GAVA (geriatrisk akutvårdsavdelning) öppnas inom VO Vård. Här kommer det finnas möjlighet att delta i utformningen vad gäller arbetssätt på en ny avdelning. 

Sjuksköterskor till VO Vård på Södertälje sjukhus
Hos oss får du en individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Är du nyutexaminerad erbjuder vi dig en trygg start på din karriär genom introduktion och handledning på avdelningen. Som nyutexaminerad så får du även delta i vårt Nyexprogram som kombineras av färdighetsträning, föreläsningar och gruppdiskussioner. För dig som är erfaren sjuksköterska finns det stora möjligheter att använda dina kunskaper inom många olika omvårdnadsområden hos oss.

Verksamhetsområde Vård:
 Avd 8: Internmedicin med inriktning neurologi (där stroke ingår) och endokrin sjukdomar   

Avd 10: Internmedicin med profilering mot hjärtsjukdomar med telemetri

Avd 18: Inriktning elektiv och akut kirurgi och gynekologi

Avd 19: Inriktning akut och elektiv urologi och ortopedi    

Avd 20: Geriatrisk rehabilitering med inriktning stroke och ortopedi    

Avd 23: Internmedicin med infektion och lungsjukdomar    

Avd 26: Geriatrik med inriktning demensvård    

Avd 27: GAVA 

PVA: Specialiserad palliativ vård  

ASIH: Avancerad sjukvård i hemmet i vårt upptagningsområde Södertälje/Salem/Nykvarn

Vi är ett verksamhetsområde med tätt samarbete där flexibilitet och öppenhet värdesätts. Därför finns det en möjlighet att ha delad tjänstgöring mellan två avdelningar om så önskas.

I arbetet på avdelningarna ingår sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en slutenvårdsavdelning på ett akutsjukhus. I din ansökan anger du vilken inriktning/avdelning du vill arbeta på.

Dina personliga egenskaper: 
Vi söker dig som är positiv och flexibel i ditt sätt och har förmågan att se möjligheter. Du tycker om att arbeta självständigt, men har också en stark känsla för teamarbete. Som person är du ansvarstagande, kreativ och lösningsfokuserad. Du har ett genuint intresse för att utveckla vården. Alltid med patienten i fokus. Stort vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:  
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Specialistutbildning är meriterande.

Du är en god kommunikatör i svenska språket, skriftligt såväl som muntligt.

Anställningsform:  
Tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse.   

Det s.k. 24/7-avtalet är implementerat på sjukhuset vilket bl.a. ger förkortad veckoarbetstid vid förtätad helgtjänstgöring och/eller schemalagt nattarbete. 

Om Södertälje sjukhus:
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda https://www.sodertaljesjukhus.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:
Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstiden gång.

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

cjS9696NJSAFvDA0d93X