Sjuksköterskor/arbetsterapeuter/fysioterapeuter/undersköterskor - semesterv

Publicerad 23 februari 2024
📍
Sörmland, Strängnäs
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss?

Kommunal Hälso- & sjukvård och Rehabilitering ansvarar för sjukvård och rehabilitering till kommunens invånare på primärvårdsnivå. Här arbetar distriktssköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter samt undersköterskor tillsammans med vårdtagaren i centrum.
Våra huvudsakliga arbetsuppgifter inom Hälso- & sjukvård är att ge vård och behandling till personer som behöver stöd och inte kan ta sig till sin vårdcentral.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som semestervikarie hos oss innebär att du arbetar inom särskilt boende, LSS eller ordinärt boende.

Oavsett om du arbetar inom särskilt boende eller ordinärt boende är ditt övergripande uppdrag utifrån din profession att:
- utreda behov, göra bedömningar samt föreslå, åtgärda och följa upp vårdåtgärder
- ansvara för kvalificerade hälso- och sjukvårdsinsatser
- ge rådgivning och handleda omvårdnadspersonal.

Arbetet ställer krav på självständighet samtidigt som du som legitimerad har en viktig del i teamet runt vårdtagaren.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• är utbildad sjuksköterska, distriktssköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut/ sjukgymnast med giltig legitimation, alternativt är undersköterska med erfarenhet av akut-sjukvård, minst 5 års yrkeserfarenheterfarenhet eller går utbildning till sjuksköterska/fysioterapeut/arbetsterapeut,
• har B-körkort,
• kan kommunicera på ett tydligt sätt, både muntligt och skriftligt på svenska.

Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från arbete med personer med demenssjukdom och/ eller arbete inom äldreomsorg.

Som person söker vi dig som:
• har patientens behov i centrum,
• är service- och samarbetsorienterad,
• engagerar dig i din egen och verksamhetens utveckling,
• kan samverka internt och externt,
• vågar pröva nytt,
• skapar goda och trygga relationer.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi vill att du delar Strängnäs kommuns värdegrund, utveckling, respekt, tydlighet och öppenhet.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi är en attraktiv tillväxtkommun med drygt 38 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Strängnäs kommun rökfri arbetstid.

För arbete med barn och ungdom ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas innan anställning.

Många av våra medarbetare arbetar på varierande tider och då kollektivtrafiken inte passar alla våra arbetstider är det viktigt att du som söker den typen av roller säkerställer att du kan ta dig till och från arbetsplatsen utan att vara beroende av kollektivtrafik.

Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning.

I samband med att du har sökt arbete hos oss och för att vi ska kunna hantera din ansökan, behandlar Strängnäs kommun dina personuppgifter. Du kan läsa mer om vad detta innebär via vår hemsida; https://www.strangnas.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/personuppgifter-i-strangnas-kommun

Strängnäs kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

zA4UkofNMRJDsSAiz0JT