Sjuksköterskor/Sjuksköterskestuderande sökes till sommarvikariat

Publicerad 12 december 2023
📍
Halland, Halmstad
🗓
Sista dag att söka: 19 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

ARBETSUPPGIFTER
Hemsjukvården har ansvaret för all sjukvård som ges i den enskildes hem när man är inskriven i denna vårdform inklusive särskilt boende. I uppdraget ingår att utifrån beställning från vårdcentralen utföra enstaka hembesök hos patienter i alla åldrar, som tillfälligtvis inte kan ta sig till sin vårdcentral.

Du förväntas arbeta hos hemvårdsförvaltningens kunder i enlighet med våra värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt.

I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor i vår verksamhet som bedrivs dygnet runt. Vi söker vikarier till ett flertal dag-, kvälls- och natt-tjänster, ange därför dina önskemål i ansökan.

Vi är stolta över vår verksamhet och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete med goda anställningsvillkor. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är sjuksköterska med varierad erfarenhet eller du som är nyutbildad och nyfiken på vår fantastiska hemsjukvård.

Du skall ha en god förmåga att strukturera ditt arbete, vara flexibel samt lyhörd för patientens individuella behov. För att kunna utföra arbetet med bästa kvalitet krävs god servicekänsla och kommunikationsförmåga. Vi förutsätter god datorvana.

Du arbetar utifrån ett serviceinriktat, flexibelt och professionellt förhållningssätt där du utgår ifrån fattade beslut, mål, policys och riktlinjer.
Vi fäster stor vikt vid engagemang och personlig lämplighet.

Körkort för personbil med manuell växellåda behövs om du arbetar i hemsjukvården, men inte om du söker till korttiden.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Rekrytering kommer att ske kontinuerligt under rekryteringsperioden.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!

lucTQSeQMZur4sauksMA