Sjusköterskestuderande till HSL verksamheten

Publicerad 7 mars 2024
📍
Västmanland, Hallstahammar
🗓
Sista dag att söka: 6 maj 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Med Bergslagens skogar i norr, Mälaren i söder och med ett rikt kulturarv som omfattar både en lång industrihistoria, ett kungligt slott och unik kulturmiljö kring Strömsholms kanal är Hallstahammars kommun en plats som lockar både besökare och nya invånare. Vi är en växande kommun med 16 600 invånare i en dynamisk region med närhet till såväl natur som storstad. Vi har ett företagsklimat som är bland det bästa i länet och vi levererar en välfärd med hög kvalitet.

Vår vision är att vara en kommun där allt är enkelt och nära, där nytänkande och kreativitet är självklart. Givetvis visar vi ansvar och engagemang för att kunna skapa ett bättre samhälle och miljö för kommande generationer. Kort sagt så ska du hitta det goda livet i storstadens närhet i Hallstahammars kommun oavsett om du bor här, driver företag, arbetar i kommunen eller bara är här på tillfälligt besök.

Vill du ha ett spännande arbete i sommar där du har möjlighet att använda det du lärt dig så här långt i din utbildning? Vi söker nu efter sjuksköterskestudenter för sommarvikariat, med möjlighet att fortsätta jobba extra även under terminen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver förstärkning i sommar. Vi letar efter en person som kommer att jobba med våra erfarna undersköterskor på Hemsjukvården, ni kommer att hantera avancerade såromläggningar, provtagningar mm. Du kommer även att assistera sjuksköterskorna på Hemsjukvården och våra Särskilda boenden med olika HSL-insatser såsom omläggningar, läkemedelshantering mm.

KVALIFIKATIONER
Vi söker efter dig som studerar till sjuksköterska och vill omsätta dina nya kunskaper i praktiken under sommaren. Du behöver ha läst minst 4 terminer eller ha en godkänd undersköterskeutbildning sedan tidigare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom kommunal äldreomsorg/hemtjänst alternativt att du har kunnat tillgodose dig kunskapen genom sjuksköterskeutbildningen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi letar efter en person som har lätt att samarbeta i olika situationer men som också är självgående när så krävs. Du har lätt för att planera din dag och lätt för att planera om om när så krävs. Du är trygg i dig själv och tar dig an dina uppgifter på ett ansvarsfullt sätt.

ÖVRIGT
Hallstahammars kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.

GQ7OKwNyDOSLrPPIgmAx