Sköterska, Tyresö Folkets Vårdcentral

Publicerad 22 november 2023
📍
Stockholm, Tyresö
🗓
Sista dag att söka: 20 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Vi söker just dig som är Mottagningssköterska/ distriktssköterska för att jobba hos oss.

Under senaste 3 åren har Folkets Vårdcentral i Tyresö valts ut som den bästa vårdcentralen i Tyresö och varit bland topp 10% av vårdcentralerna i Stockholm. Vill du vara en del av det, tveka inte på att söka in dig till oss

Vårt främsta krav är att du är flexibel och motiverad kring utveckling och samarbete. Du kan vara en erfaren sköterska, van med mottagningsarbete och telefonbokningar eller en nyexaminerad sköterska utan arbetserfarenhet med hög entusiasm och motivation för nya utmaningar.

Det finns goda möjligheter att samarbeta med och ta stöd av flera olika professioner med olika inriktningsområden, bl.a. medicinsk fotsjukvård, sjukgymnast, kiropraktor, dietist och psykosocialt team.

Just nu har vi ca 10,500 listade patienter och sammanlagt arbetar 4 specialistläkare och 3 smarta legitimerade läkare här.

Det finns möjlighet till en direkt kontakt mellan sköterska/undersköterska och läkare genom att öppna en gemensam dörr. Detta har visat sig öka kommunikationen och minska överflödigt administrationsarbete.

Vi har ett arbetslag med god stämning där samarbetet är mycket gott. Vårt fokus är att ge våra patienter den bästa vården samt skapa en god arbetsmiljö för alla medarbetare.

Anställningsform: Heltid, deltid (75% +) tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Bollmoravägen 24 F

13540 Tyresö

Anställningstyp

Heltid


buVVpP5X7BpF1YKnJiQO