Sök sommarjobb på Fyrklöverns vård- och omsorgboende!

Publicerad 5 februari 2024
📍
Örebro, Hällefors
🗓
Sista dag att söka: 2 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro ligger inom en timmes bilresa.


Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.


Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.


Fyrklövern är ett vård- och omsorgsboende med lägenheter fördelat på åtta enheter, varav en enhet är för finsktalande och övriga för demensvård samt avlastning- och korttidsplatser. Boendet är beläget i bostadsområdet Millesparken i Hällefors.Arbetsuppgifter
Vi söker nu omvårdnadspersonal till vård och omsorgsboende Fyrklövern, tillsammans med teamet ansvarar du för våra vårdtagare.

Du kommer att arbeta i nära samverkan med sjuksköterska, arbetsterapeut, enhetschef och anhöriga. Vi arbetar utifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt med syfte att stimulera till en meningsfull vardag.

Exempel på arbetsuppgifter: dokumentation, omvårdnad, delegering utifrån hälso- och sjukvårdsuppgifter, teamarbete, vardagliga boendeaktiviteter (tex. promenader, sällskapspel, fikastunder, lyssna på musik).

Kvalifikationer
Du ska ha fyllt 18 år och behöver kunna läsa och dokumentera samt ha förmågan att kommunicera med vårdtagaren och kollegor på svenska språket. Du har grundläggande datorkunskaper. Önskvärt med gymnasial omvårdnadsutbildning, undersköterska, eller motsvarande. Vi tror att du är en positiv, kompetent och ansvarstagande person med stor empatisk förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, mognad och samarbetsförmåga.

Erfarenhet av äldreomsorg samt datavana är meriterande. Det är viktigt att du kan bemöta människor på ett engagerat och professionellt sätt. Vi förutsätter att du har förmåga att samarbeta och bidrar till en positiv anda. Du sätter vårdtagaren i centrum och behandlar alla med respekt och omtanke. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Arbetstiden är schemalagd och kan variera mellan dag, kväll och natt samt helgtjänstgöring. Vi erbjuder en god gemenskap och möjlighet för dig att skaffa erfarenhet inom ett framtidsyrke.

För anställningarna gäller kommunala avtal.

Intervjuer och tillsättning av tjänster sker löpande.

Vad får du?
Ett värdefullt och omväxlande sommarjobb . Vi erbjuder en god gemenskap, dina blivande arbetskamrater är ett härligt gäng som gör sitt yttersta för att alla ska känna sig välkomna.

Är du den vi letar efter? Ansök utan CV och personligt brev. Du får i stället möjlighet att svara på ett antal frågor.

I Hällefors kommun har du som medarbetare ett flertal förmåner. Några av förmånerna är extra semesterdagar när du når en viss ålder, möjlighet att växla semesterdagstillägget till fler semesterdagar, friskvårdsbidrag, och ett riktigt bra tjänstepensionsavtal.


https://skr.se/skr/tjanster/rapporterochskrifter/publikationer/saghejtilldittkollektivavtal.65598.html


Tänk på att inte lämna känsliga uppgifter, eftersom ansökningen är en offentlig handling.


För mer information om kommunen, besök http://www.hellefors.se


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hällefors kommun använder vi rekryteringsverktyget Varbi. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Varbi genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.


Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.

Trx594ahbKm1smwlUFtt