Söker leg.läkare med lång arbetslivserfarenhet till Aleris Nacka Närakut

Publicerad 23 februari 2024
📍
Stockholm, Nacka
🗓
Sista dag att söka: 29 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om Aleris

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

Söker Leg. Läkare timanställning till Aleris Nacka Närakut

Om Oss

Vi har cirka 130 patienter per dag och 42 000 patienter per år varav cirka 30 % är ortopedpatienter. Vi tar emot patienter i alla åldrar med ett brett spektrum av olika sjukdomstillstånd, där vårt uppdrag är att avlasta akutsjukhusen.

Verksamheten består av både läkare, sjuksköterskor och undersköterskor med specialistkompetens där vi värdesätter teamarbete och lagkänsla med patienten i fokus. Vår verksamhet är öppen 08.00-22.00 måndag till söndag, alla dagar i veckan med tillgång till röntgen. Våra patienter kommer via drop-in eller via hänvisning av 1177 alternativt ambulans / sjukvårdstransport.

Vi tar emot patienter med akuta allergier, frakturer, sårskador, flanksmärta, buksmärta, ÖLI, akut yrsel, uvi med feber etcetera och triageras först av en sjuksköterska. Det är ett högt tempo som kräver att man ibland tar mellan 15 - 25 patienter per pass och vi använder journalsystemet Take Care.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med flera års erfarenhet från svensk sjukvård inom akutsjukvård, och att du är trygg i din roll.

Du bör ha erfarenhet av att arbeta med barn och ha en bred kompetens då det är en väldigt blandad patientgrupp med flera olika tillstånd och åldrar. Det är viktigt att du behärskar svenska språket, både skriftligt och muntligt. Har du ytterligare språkkunskaper är det en fördel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar högt tempo, är driven och har ett stort engagemang. Som person är du flexibel, ansvarstagande och har lätt för att prioritera i ditt arbete. Du är pålitlig och trivs att arbeta tvärprofessionellt och vill bidra till klinikens utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process.

Övrig information
Söker dig som vill ha en timanställning med minst 4 pass / månad. Fördel om du kan arbeta mer under sommaren.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan därför tillsättas före sista ansökningsdagen.

Övrigt

• Anställningsform: Timanställning i första hand men som eventuellt kan övergå till ett vikariat.

• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Anställningen är dagtid, kvällar och helger.

Arbetstid per vecka

36,33 timmar motsvarar heltid

1yglcxmIsP1K6K0C3lZ2