Söker sommarvikarie undersköterska till Nacka Närakut Aleris

Publicerad 4 mars 2024
📍
Stockholm, Nacka
🗓
Sista dag att söka: 26 maj 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om Aleris

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

Vi söker dig med intresse för akutsjukvård.

Om oss

På Nacka närakut arbetar vi prestigelöst i team bestående av läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi värdesätter teamarbete och lagkänsla med patienten i fokus.

Vårt uppdrag är att erbjuda akutsjukvård till både barn och vuxna som inte har behov av akutsjukhusens resurser. Vi tar emot cirka 42 000 patienter per år varav 30 % består av ortopedi. Våra öppettider är 8 – 22 med tillgång till röntgen alla årets dagar.

Våra patienter kommer via drop-in eller via hänvisning av 1177 alternativt ambulans / sjukvårdstransport. Vanliga sökorsaker till oss är bland annat; akuta allergier, frakturer, sårskador, akut buk, njursten, akut lumbago, ÖLI, tonsillit, akut yrsel, UVI med feber.

Ditt arbete

Dina arbetsuppgifter som undersköterska är att utföra omvårdnadsåtgärder såsom EKG, såromläggning och provtagning. Vi arbetar i journalsystemet TakeCare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av att hjälpa patienter i akuta situationer. Du har lätt för tempoväxlingar och kan prioritera och omfördela dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

Meriterande om du har gipskompetens och erfarenhet inom akutsjukvård.

Krav

Du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att kunna anställas med titeln undersköterska, i annat fall kan du komma att anställas inom yrkeskategorin sjukvårdsbiträde. Goda kunskaper i svenska muntligt och skriftligt.

Övrigt

• Anställningsform: Timanställd

• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Du förväntas kunna arbeta 2 kvällar / vecka samt varannan helg under sommarperioden.

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att närakuten låter spännande och att du är nyfiken på oss! Ansökan gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” och fylla i dina uppgifter.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Catharina O´Connor, Enhetschef catharina.oconnor@aleris.se

Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt härliga team!

x2qjMuLROxpf75ETEhx2