Sommarerbjudande sjuksköterskor

Publicerad 2 februari 2024
📍
Västerbotten, Lycksele
🗓
Sista dag att söka: 30 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
I Lycksele kommun är vi övertygade om att ett välkomnande förhållningssätt och gemensamma värderingar stärker kommunen och dess attraktionskraft. Kommunen vill utvecklas till en välkomnande kommun med högt attraktionsvärde, där talanger tas om hand och utvecklas och kommunmedborgare, kunder, leverantörer och andra som en kommun har kontakt med får ett professionellt bemötande och god service. Lycksele kommun har en framtidstro, drivkraft och engagemang som för oss framåt. Vår värdegrund bygger på Medkänsla, Tillsammans och Drivkraft.
OM JOBBET
Vill du arbeta med oss i Lycksele kommun sommaren 2024?

Våra medarbetare är viktiga och vi vill att de ska få återhämtning och semester. Vi vill behålla en god arbetsmiljö och hög patientsäkerhet även under sommaren. Därför söker vi nu sjuksköterskor för att stärka vårt team under sommaren med möjlighet till fortsatt anställning efteråt. Vi söker din kompetens som sjuksköterska i alla våra verksamheter; särskilt boende, hemsjukvård, funktionsvariationsomsorgen samt natt. Inom Lycksele kommun jobbar du som sjuksköterska med hälso- och sjukvårdsinsatser – till exempel hantering av läkemedel, dokumentation, bedömningar och handledning av annan personal. Du är också ansvarig för att de medicinska insatserna fungerar på ett bra sätt för våra brukare och samordnar kontakter med läkare och andra yrkesgrupper inom primärvård och sjukhus.

SOMMARERBJUDANDE

Till dig som är nyutexaminerad sjuksköterska har vi konkurrenskraftig och individuell lönesättning. Ingångslön from 1/1-2024 är 32 000 kr/mån samt 1500 kr extra/vecka vid heltidsarbete under perioden 2024-06-17 till 2024-08-18. För att vara bonusberättigad enligt detta erbjudande behöver du arbeta sammanhängande i minst fyra veckor under angiven period.

För dig som har mer än ett års erfarenhet erbjuder vi 5000 kr extra/vecka som innebär 20 000 kr/månad utöver din grundlön under perioden 2024-06-17 till 2024-08-18. Det vill säga ett löneläge från 52 000kr/månad inkl. bonus. För att vara bonusberättigad enligt detta erbjudande behöver du arbeta sammanhängande under hela den angivna perioden.

DIN PROFIL
Vi tror på rätt kompetens på rätt plats.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet, samt dig som är nyexaminerad sjuksköterska utan erfarenhet. Det är meriterande om du har specialistutbildning mot distrikt, geriatrik eller psykiatri. För att arbeta kväll och natt är erfarenhet som sjuksköterska ett krav. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Som sjuksköterska i kommunen har du och dina sjuksköterskekollegor den högsta medicinska kompetensen. Därför är det viktigt att du trivs med att ta eget ansvar, har god initiativförmåga samt bidrar till god kommunikation i samarbete med andra yrkesprofessioner. Självklart har du ett gott och respektfullt bemötande i kontakt med vårdtagare och anhöriga. Vi är en värderingsstyrd organisation och vill att ditt bemötande och dina handlingar samspelar med vår värdegrund – Medkänsla, Tillsammans och Drivkraft. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

VI ERBJUDER DIG
I Lycksele kommun är människor den främsta resursen. Det är personalresurserna som genererar värde, kvalitet och innehåll i våra verksamheter. Vi eftersträvar att vara en attraktiv arbetsgivare där varje medarbetares förmågor får komma till uttryck och utvecklas genom ett arbetsklimat som är baserat på öppenhet, tillit och dialog. Medarbetare i Lycksele kommun ska ha möjlighet till balans i arbetslivet, vara delaktig och få möjligheten att stärkas och utvecklas i sin yrkesroll.

Som anställd i Lycksele kommun följer ett antal personalförmåner. För mer information om personalförmåner, se länk:
https://www.lycksele.se/kommun/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss/lycksele-kommun-som-arbetsgivare/vart-erbjudande/

För mer information om hur det är att leva, bo och arbeta i Lycksele, se länk:
https://www.lycksele.se/levailycksele

OM ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Sommaren 2024 med möjlighet till fortsatt arbete.
Omfattning: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse. 
Lön: Vi tillämpar individuella löner, vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

I Lycksele kommun arbetar alla tillsammans och den mångfald som kommunen representerar är en drivkraft i utvecklingen framåt. Vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför organisationen.

Eftersom Lycksele kommun är ett samiskt förvaltningsområde kan kunskaper i samiska vara meriterande i vissa fall.

I Lycksele kommun kan du inom ramen för din ordinarie tjänst arbeta med vår värdegrund som värdskapare. För mer information prata med rekryterande chef.

I Lycksele kan du kombinera ditt vanliga arbete med en deltidsanställning som brandman-/kvinna. Kontakta räddningstjänsten, 0950-162 06, om du är intresserad av att arbeta som deltidsbrandman.

Vi undanber oss all kontakt från annonssäljare som inte söker tjänsten.

Känner du, utifrån vad du läst om oss – att du skulle passa in som sjuksköterska i Lycksele kommun?
Varmt välkommen med din ansökan märkt med ref nr 811, senast 2024-06-30. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Du ansöker via knappen nedan eller via brev till Lycksele kommun, Kommunstyrelsens förvaltning, 921 81 Lycksele.

mV8ktJLkbh8cwpzfg4HN