Sommarjobb inom äldreomsorgen och funktionsstöd 2024

Publicerad 9 januari 2024
📍
Västernorrland, Kramfors
🗓
Sista dag att söka: 30 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.ARBETSUPPGIFTER
Vill du göra skillnad i människors vardag och samtidigt skaffa dig en värdefull erfarenhet? Då kan just du vara den vi söker.

Vi söker dig som vill arbeta som sommarvikarie inom hemtjänst, äldreboenden, gruppboenden och personlig assistans. I arbetet ger du stöd, vård och omsorg till personer som behöver det för att klara av sin vardag. Du får ett jobb med varierande arbetsuppgifter och många kollegor. Förutom ett meningsfullt arbete där du och dina kollegor varje dag har möjlighet att göra skillnad ger detta jobb dig värdefulla erfarenheter, oavsett om du i framtiden ser dig själv inom ett vårdrelaterat yrke eller en annan bransch.
Vi omfattar geografiskt hela Kramfors kommun, såväl centrum som ytterområden, och ser gärna sökanden till samtliga områden. När du anmäler ditt intresse får du svara på enkätfrågor för att vi ska kunna göra en bra matchning mellan dina kompetenser och de behov som uppstår. I enkätfrågorna får du även ange vilka sommarveckor du kan arbeta.

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande under rekryteringsprocessen och möjlighet finns att börja jobba omgående.

KVALIFIKATIONER
Du behärskar svenska språket i tal och skrift och har datavana. Det är meriterande om du har utbildning på gymnasienivå inom Vård och omsorgsprogrammet eller Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete eller tidigare erfarenhet av vårdarbete. Körkort krävs inom vissa enheter.

Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är serviceorienterad och lägger stor vikt vid att det egna arbetet ska komma andra människor till nytta och är uppmärksam gällande andras önskemål och behov. Du är bra på att samarbeta med andra människor, uppskattar att jobba i team och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är dessutom flexibel, har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

ÖVRIGT
Bifoga gärna CV och personligt brev
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

6H2yZdRM23thn9W6Or21