Sommarjobb på Ruths Hemtjänst

Publicerad 29 februari 2024
📍
Västra Götaland, Alingsås
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Behovsanställning
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Ruths hemtjänst I Alingsås verksamhetsidé är att en bra hemtjänst bygger på relationen mellan kund och personal - att den som hjälper har kunskap om kundens livssituation och önskemål så att stödet kan ges på bästa sätt med inlevelse och gott bemötande då detta skapar välbefinnande hos kunden .

Då arbetet ställer krav på att dokumentera och kommunicera behöver du behärska svenska språket och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift .

Vi söker nu personal som vill arbeta kväll och helg i vår och sedan hela sommaren med god chans till fortsatt anställning till hösten. Vi söker dig som är ansvarsfull , pålitlig , positiv , arbetsam och vill vara med att ta hand om människor i sitt hem och sätta guldkant på deras vardag .

Du bör ha en genuin servicekänsla för att kunna möta våra kunders olika behov och önskemål .Arbetet hos oss ställer krav på att du självständigt tar ansvar för att kunden får en hemtjänst och service med hög kvalitet och att du alltid är professionell och positiv i din yrkesroll . Vi är ett sammansvetsat gäng som arbetar tillsammans för att våra kunder skall få en så bra vardag som möjligt

Vi söker personal från och med nu och framåt ett måste är dock att kunna arbeta vecka 28-32 då vår ordinarie personal har sin semester Erfarenhet inom vård & omsorg är meriterande men inget krav .

Vi tillhandahåller cyklar och bilar så saknas körkort finns andra färdmedel . Våra kunder finns i Alingsås centrum .


Hoppas vi hörs,

Lina, enhets ledare på Ruths hemtjänst.

gdrkt1t2EgZqTam2BRUU