Sommarjobb Sjuksköterska

Publicerad 24 november 2023
📍
Jönköping, Mullsjö
🗓
Sista dag att söka: 20 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Mullsjö kommun är liten till ytan men rymmer stor livskvalitet. Här finns ett aktivt friluftsliv med fiskerika sjöar, natursköna vyer och miltals av vandrings- och cykelleder. Unika bruksmiljöer, kyrkor, konst och teater skapar tillsammans med ett aktivt närings- och föreningsliv en levande och växande kommun. I Mullsjö kommun arbetar vi nära varandra för att lyckas utifrån tre målområden Trygghet, Tillsammans och Tillväxt.

ARBETSUPPGIFTER
Sommarjobbet som gör skillnad! Sjuksköterskor, studerande sjuksköterskor och pensionerade sjuksköterskor, välkomna till oss! Med era kunskaper och kompetenser blir ni betydelsefulla för kommunens invånare inom hemsjukvård.

Du kommer att arbeta med sedvanliga hälso- och sjukvårdsuppgifter som exempelvis provtagning, sårvård, smärtlindring, vård i livets slutskede och läkemedelshantering. Vi är en liten kommun där närheten gör det lätt att samarbeta, vi känner och stödjer varandra. Under sommaren kommer det att finnas ordinarie medarbetare som introducerar dig och stödjer dig i din roll.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, alternativt att du studerar till sjuksköterska och är i slutet av din utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg, funktionshinderomsorg och/eller hemsjukvård.

För att trivas hos oss uppskattar du ett varierat arbetet med eget ansvar. Vi ser också att du bidrar till vårt goda arbetsklimat genom ditt engagemang och din positiva inställning.
Vi söker dig som har ett fint bemötande, god samarbetsförmåga, är flexibel med god dokumentationsförmåga. Som person är du handlingskraftig och lösningsorienterad.

Giltigt B-körkort är ett krav eftersom hela kommunen är din arbetsplats.

Urval kommer att ske löpande. Stor vikt kommer läggas vi personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!

s61VzA9UCu0HBqwIoDi6