Sommarjobb sjuksköterskor kväll/natt till SÄBO Norrtälje | Tiohundra

Publicerad 21 mars 2024
📍
Stockholm, Norrtälje
🗓
Sista dag att söka: 27 maj 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du som sjuksköterska bli en del av en arbetsgrupp med erfarna och duktiga undersköterskor? Vår grupp kännetecknas av hög kompetens och hjälper till att avlasta dig så att du kan fokusera på de uppgifter som rollen kräver.

Hos oss värnar vi om vår goda kamratanda, stämning och arbetsmiljö!

Om vikariatet

I tjänsten ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med inriktning på omvårdnad och demens. Hos oss ingår det även att handleda medarbetarna i olika omvårdnadsfrågor, ge telefonrådgivning samt delegera. Vi använder ett digitalt signeringssystem för delegerad omvårdnadspersonal. Du är en viktig del i vårt arbete med personcentrerad omvårdnad, BPSD och palliativ vård genom NVP. Tjänstgöringsgrad och schemaläggningen kommer vi tillsammans överens om. 

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

Sjuksköterskeuppgifter med inriktning på omvårdnad och demens
Handleda medarbetarna i olika omvårdnadsfrågor
Ge telefonrådgivning samt delegera
Personcentrerad omvårdnad, BPSD och palliativ vård genom NVP
Om vårt erbjudande:

Tiohundra är mån om dig som medarbetare, vi vill att du ska trivas och må bra hos oss. Vi erbjuder våra medarbetare flera förmåner, bland annat får du en mentor den första tiden som anställd hos oss.
Om dig

För den här tjänsten behöver du:

Vara legitimerad sjuksköterska
Körkort för manuell växellåda samt körvana

Det är meriterande om du också har:

Erfarenhet av äldrevård

Du vill vara med och utveckla vårdkvalitén och höja patientsäkerheten på våra särskilda boenden. Du värnar om våra äldre och arbetet inom äldreomsorg. Du gillar att arbeta självständigt, göra bedömningar och ta egna beslut. Du gillar också när det är omväxlande i dina arbetsuppgifter och har ett flexibelt förhållningssätt.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Välkommen till Tiohundra. På kväll/natt utgår man från Eneberg vi ligger centralt i Norrtälje. Inom Tiohundra har vi 9 äldreboenden med demens- och omvårdnadsplatser. Några av våra boenden har även korttidsplatser. Viktigt för oss är arbetet med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad vilket underlättas av att bolaget innehåller både äldrevård och akutvård. Gemensamt för alla våra boenden är att de drivs med engagemang och värme.
Om Tiohundra

Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare.Vårdbolaget Tiohundra ägs av kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje, ett samarbete mellan Region Stockholm och Norrtälje kommun. Med våra ca 2 500 medarbetare är vi en av Norrtälje kommuns största arbetsgivare. Vår vision är hälsa, vård och omsorg där du är.Läs mer om Tiohundra på vår webbplats https://www.tiohundra.se/. eller följ oss på sociala medier där vi heter @tiohundraab.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

D7NlVkGBhArTcbVr4qiv