Sommarjobb vårdbiträde/undersköterska till Blidösundsgården | Tiohundra

Publicerad 22 mars 2024
📍
Stockholm, Norrtälje
🗓
Sista dag att söka: 27 maj 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du kombinera arbete med känslan av att hjälpa andra, dessutom i en fantastiskt vacker miljö? Vi söker nu sommarvikarier till Blidösundsgårdens vård- och omsorgsboende beläget i Roslagens skärgård.

Hos oss ges du möjlighet till ett lärorikt och meningsfullt jobb inom vård och omsorg.

Ta steget in i en givande karriär och ansök redan idag - välkommen!

Om tjänsten

Arbetet innefattar sedvanliga uppgifter som vårdbiträde/ undersköterska. Som medarbetare hos oss kommer du ha en betydande roll i våra boendes liv. Du arbetar med omvårdnad av våra boende, aktiviteter, städ och mycket annat i yrkesrollen. 
På boendet bedrivs verksamhet dygnet runt, vilket innebär att tjänstgöring förläggs
på dag, morgon, kväll och helg.

Vi har även behov av sökande för nattjänstgöring.

Vikariaten sträcker sig från juni, juli och augusti.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

Omvårdnad av äldre
Aktiviteter med våra boende
Städ hos våra boende
Om vårt erbjudande:

Hos oss ges du möjlighet till ett lärorikt och meningsfullt jobb inom vård och omsorg.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du också:

Är utbildad undersköterska
Har tidigare erfarenhet från äldreomsorg eller liknande

Då du ersätter ordinarie personal ser vi att du som söker är självgående och har mod att fatta beslut självständigt. Vi ser att du har god samarbetsförmåga då teamet består av fler olika professioner och personligheter. I utmanade situationer är du lugn, stabil och kontrollerad samt fokuserar på rätt saker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. 

Om oss

I Roslagens vackra skärgård, med goda förbindelser till fastlandet ligger Blidösundsgården. Från Norrtälje till Furusunds färjeläge tar det endast ca 30 minuter. I nära anslutning finns både busshållplats, vårdcentral och affär. Blidösundsgården har 14 lägenheter. Maten lagas på plats av vår kokerska. 
Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

po3ZnXoqQyITDGumfEOu