Sommarjobba hos oss som Undersköterska/Vårdbiträde

Publicerad 25 januari 2024
📍
Blekinge, Ronneby
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Välkommen till Attendo där du kan göra skillnad
Attendo Fridhemsvägen är ett äldreboende/trygghetsboende som öppnade för 3,5 år sedan. Vi arbetar med både somatik/demens samt hemtjänst

Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen.

Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras närstående. Du har lätt för att samarbeta, har ett pedagogiskt förhållningssätt och bidrar till en god och trevlig stämning på vår arbetsplats.

Vi arbetar med aktiviteter varje dag både med grupp och individuellt.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som i sommar vill göra skillnad och känna att du går till ett arbete som ger dig mer.

Vi har inga krav på att du ska ha arbetat inom vården tidigare utan dina personliga egenskaper väger tungt

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.

All vår omsorg utgår från mänskliga möten - stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.

Attendos ledord är Omtanke, Engagemang och Kompetens.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

wYGEOZUrZ1bcBQ8UmkmB