Sommarjobba inom äldreomsorgen och LSS

Publicerad 15 december 2023
📍
Västra Götaland, Strömstad
🗓
Sista dag att söka: 19 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Strömstads kommun är en liten och nära organisation där alla är viktiga och arbetar tillsammans för att leverera bästa möjliga service.

Inom Socialförvaltningen arbetar vi tillsammans för att de vi är till för ska ges möjlighet att leva ett bra liv utifrån sina unika förutsättningar. Varje dag skapar vi mening i vardagen, ger stöd där det behövs och tar ansvar för att skapa trygghet och ett gott liv hela livet.

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarie i Strömstads kommun har du Sveriges viktigaste jobb! Arbetet är omväxlande och meningsfullt där du gör skillnad för de vi är till för. Hos oss får du roligt och du kommer utvecklas på jobbet och kanske skapa minnen för livet - för egen del men också för andra. Räkna med varierande och givande erfarenheter!

Arbetet innebär att du stöttar och hjälper de vi är till för med vardagssysslor som till exempel tvätt, disk, på- och avklädning, stöd vid måltider. Du kan också skapa mening i tillvaron genom samtal, promenader och andra aktiviteter för social samvaro.

Under sommaren finns det flera enheter att välja bland och det kan vara svårt att veta vad man gör vad, se länk nedan.


KVALIFIKATIONER
Som undersköterska/vårdbiträde eller stödbiträde vill vi se att du har ett brinnande intresse och nyfikenhet för att träffa människor med olika behov av stöd i sin vardag.
Vi vill att du är social och flexibel så att du lätt kan anpassa dig till olika arbetssätt och rutiner.

Vi vill se att du sätter individen i fokus och har ett pedagogiskt förhållningssätt.

Hos oss behöver du kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.

Körkort är meriterande men inte ett krav överallt. Däremot behövs det inom tex Hemtjänst och Boendestöd. Relevant utbildning inom t.ex. Vård- och omsorgscollege är mycket meriterande. Vissa uppgifter, som att dela ut medicin kräver att du klarar att genomföra intern utbildning där ett prov ingår. Dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter så du behöver ha vana av att arbeta i system eller i telefon.

Tidigare erfarenhet inom offentlig sektor eller inom serviceyrken är värdefull erfarenhet.

Känns detta som du? Vi erbjuder introduktion både inför anställningen och handledarledd introduktion på arbetsplatsen. Vi erbjuder självklart heltid, men är öppna för dialog kring din omfattning på anställningen. Sommaren i Strömstad bjuder alltid på närhet till salta bad och upplevelser!

En erfarenhet hos oss är värdefull att ha med sig på sitt CV. Ta chansen och sök nu! Intervjuer sker löpande så säkra ditt sommarjobb redan nu.

YA8hmngItPMuqaa6gWVL