Sommarjobba inom vård och omsorg

Publicerad 14 december 2023
📍
Halland, Falkenberg
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du säkra ditt sommarjobb för 2023 redan nu? Och kanske jobba extra under vinter och vår? Här i Falkenbergs kommun kan du göra stor skillnad. Kommunens ansvar är att erbjuda god kommunal service i livets alla skeden. Vår vision är Vi växer för en hållbar framtid. Vill du växa med oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker sommarvikarier till vård och omsorg. Du som vill kan även få pass redan under vinter och vår. Vi erbjuder flera olika yrken. Du kan jobba med äldre eller med personer som har en funktionsnedsättning. Om du kommer till oss på intervju berättar vi om våra olika verksamheter och hjälper dig att hitta en tjänst där du kan trivas.

Vi kan erbjuda dig en heltidstjänst under sommarmånaderna juni, juli och augusti och möjlighet till extrajobb under vinter och vår. Du får en lugn och metodisk introduktion till jobbet och får gå bredvid erfaren personal.

Som vikarie inom vård och omsorg hjälper du personer i olika åldrar att få en meningsfull och fungerande vardag. Det kan till exempel handla om att hjälpa till med morgonrutinen, personlig hygien, åka på en utflykt, fixa midsommarfirandet och uppmuntra och motivera omsorgstagarna i deras vardag. Det är ett varierande arbete där du möter många människor och har olika arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Är du en empatisk och lyhörd person som kan ta eget ansvar så kan du vara rätt person för jobbet. Vi kräver ingen tidigare erfarenhet, men du måste ha en vilja att lära dig nya saker och utvecklas.
Du kommer att få utbildning och handledning så att du känner sig trygg med dina arbetsuppgifter. All planering ligger i mobilen, så det är tydligt vad du förväntas göra. Det finns alltid någon du kan fråga och få stöd av om du blir osäker på någon uppgift.

ÖVRIGT
Vi håller löpande intervjuer så ansök redan idag.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Falkenbergs kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.

abnJtHd0VueUtl4zuKAm