västra götalandsregionen logo

Sommarjobb/psykiatriskola för sjuksköterskestudenter

Publicerad 16 januari 2024
📍
Västra Götaland, Skövde
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.Beskrivning

Vill du testa något nytt och varva teori med praktik under sommaren?

Till sommaren 2024 kommer det finnas möjlighet för dig som sjuksköterskestudent att kombinera ett spännande sommarjobb med ett lärorikt utbildningsprogram inom vuxenpsykiatrin.

Du kommer att bli anställd som sommarvikarie och jobba med sedvanliga skötaruppgifter på någon av våra vårdavdelningar och samtidigt delta i ett upplägg som vi kallar för Psykiatriskolan med innehållet:

Gemensamma introduktionsdagar Kick-off med övriga deltagare Personlig handledare på avdelningen Utbildningstillfällen varje vecka

Psykiatriskolan är schemalagd under vecka 24 – 29, men sommarvikariatet som skötare erbjuds under hela semesterperioden som pågår mellan juni till augusti 2024.

Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du att arbeta med sedvanliga omvårdnadsuppgifter som skötare på avdelning inom psykiatrisk vård och arbeta nära patienten i samarbete med övriga professioner i teamet. Här får du arbetsuppgifter som både är stimulerande och utmanande tillsammans med ett härligt gäng kollegor.

Kvalifikationer

Förutsättning för anställning är att du som sjuksköterskestudent under vårterminen 2024 har avslutat minst termin 3 samt gjort sjukhuspraktik. Alternativt att du redan är undersköterska/skötare sedan tidigare.

Övrigt

I tjänsten ingår att arbeta helger, kvällar, nätter och vardagar utefter de arbetstider som finns i verksamheten. Urval sker löpande under ansökningstiden.

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrisk vård begärs alltid utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan görs av arbetsgivaren.

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

fEFw84asenDgId90cVY3