Sommaruppdrag för Farmaceut i Älmhult!

Publicerad 26 mars 2024
📍
Kronoberg, Älmhult
🗓
Sista dag att söka: 16 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Brinner du för ditt arbete som farmaceut men söker nya spännande utmaningar? Vi har ett spännande tillfälle för dig att växa och utvecklas som farmaceut i Älmhult i sommar.

Om Oss:

Vårdbron är bemanningsföretaget som bemannar och rekryterar all form av personal inom vård- och omsorg och socialtjänst. Vi arbetar med regioner, kommuner och privata aktörer med uppdrag i hela landet. Vi brinner för att matcha kompetenta farmaceuter med spännande uppdrag och strävar efter att skapa meningsfulla möten och bygga långsiktiga relationer.

Vår målsättning är att vara det trygga bemanningsföretaget som arbetar för att vara en flexibel arbetsgivare med trygga arbetsvillkor. Vi vill att du ska få möjligheten att styra över din egen tid, så du enklare får ihop livspusslet.

Vi Söker:

Nu söker vi kontakt med nya engagerade farmaceuter som är redo att ta nästa i karriären och utvecklas tillsammans med oss på ett uppdrag i Älmhult under sommaren i juni och juli. Du kommer att arbeta inom en dynamisk och professionell miljö där din kompetens kommer vara avgörande för att ge högkvalitativ service till verksamhetens kunder. Uppdraget innebär arbete på ett öppenvårdsapotek med sedvanliga arbetsuppgifter för en farmaceut. Schema enligt överenskommelse med verksamheten med en tjänstgöringsgrad på 100 %. Apoteket har följande öppettider:

Måndag- Fredag: 09.30 -19.00

Lördag: 10.00-16.00

Söndag: 10.00-16.00

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningskonsult behöver du vara duktig på att möta nya människor och vara noggrann samt trygg i din yrkesroll.

Krav:

  • Legitimerad farmaceut/apotekare
  • Engagemang och professionalism
  • Förmåga att arbeta självständigt och i team

Önskvärt:

  • 2 års erfarenhet
  • Kontinuitet prioriteras

Vi Erbjuder:

  • Spännande och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig och professionell utveckling
  • Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor
  • En personlig bemanningsspecialist som finns tillgängliga för dig under hela resan.

Varmt välkommen in med din ansökan!

tlpSKzA1ARbA2PiiLcEc