Sommarvikariat inom stöd och omsorg

Publicerad 14 februari 2024
📍
Gävleborg, Nordanstig
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vad roligt att du hittat vår annons för ett helt unikt sommarvikariat.

Här får du möjlighet att göra skillnad i dina medmänniskors liv!

Om oss
I Nordanstigs kommuns stöd- och omsorgsverksamhet värnar vi om individen och tar tillvara på brukarnas egna förmågor. Vi är snabba med att ta till oss ny teknik och vi är stolta över vår avvikelsehantering som är ett viktigt led i att hela tiden förbättra vårt arbete. Vi värdesätter att du som anställd har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Hos oss får du möjlighet att samla värdefull erfarenhet och skapa roliga minnen tillsammans med dina kollegor och brukare.

Om tjänsten
Inför sommaren 2024 söker vi medarbetare till flera av våra områden:

- Äldreboende: Arbeta med de äldre som behöver vård, omsorg och service dygnet runt.
- Hemtjänst: Arbeta med att ge stöd och omvårdnad för människor som bor kvar i sina hem.
- LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade): Arbeta med stöd och omsorg om funktionshindrade.
- Socialpsykiatri: Arbeta med att ge stöd till människor med psykisk funktionsnedsättning eller psykisk ohälsa.

Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på vilket område du arbetar inom. Oavsett är huvuduppdraget detsamma: erbjuda god service och omvårdnad till alla våra brukare!

I arbetet ingår stort eget ansvar men också möjlighet att arbeta i team tillsammans med erfarna och engagerade kollegor.

Vem söker vi?
Vi söker dig med ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du får energi av att göra vardagen lättare för andra och har ett gott bemötande. Du lockas av att arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att utvecklas.

Erfarenhet och utbildning inom yrkesområdet är ett plus. I en del arbetslag är det ett krav att du har B-körkort. Du behärskar svenska i tal och skrift och har dessutom god förmåga att använda digitala verktyg som dator och mobil i arbetet.

Övrigt
Urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till oss! Vid frågor är du välkommen att kontakta oss.

Ta chansen att arbeta tillsammans med oss på Nordanstigs kommun i sommar!

Nordanstig Naturligtvis- Här förverkligar du dina livsdrömmar

Nordanstigs kommun ligger i norra Hälsingland nära Sveriges mittpunkt mellan Hudiksvall och Sundsvall. Kommunen sträcker sig från kusten med sandstränder och natursköna öar, till inlandets stora skogar med känsla av vildmark och möjlighet till både fiske och alpin skidåkning. Vi har prisvärda boenden både på landsbygden och i våra många små samhällen. Vårt rika kultur- och föreningsliv engagerar många av våra cirka 9500 invånare.

Vid rekrytering gör Nordanstigs kommun ett medvetet val gällande var vi vill exponera vår annons. Vi vill ej bli kontaktade av annonssäljare eller rekryteringsföretag.  

5so5gb1x1iQEa9j2lvIF