Sommarvikariat/timanställning SSK/DSK till Capio Östermalm vårdcentral

Publicerad 6 februari 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 25 juli 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om oss

Mottagningen är belägen på Östermalm. Vi är en digifysisk vårdcentral med ca 30 anställda som har ansvar för våra drygt 13 000 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.

Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ostermalm-vardcentral/

Arbetsbeskrivning


Vi söker sjuksköterskor och distriktssköterskor för arbete främst inom hemsjukvården under v. 25-34. Tjänsten kan även innebära arbetsuppgifter som telefonrådgivning, mottagningsarbete och chattrådgivning. Vi erbjuder dig en positiv arbetsplats mitt i Stockholm.

Inom hemsjukvården utför vi planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser i våra patienters hem. I ditt ansvar som distriktssköterska eller sjuksköterska i vårt hemsjukvårdsteam ingår bland annat medicinska bedömningar, hantering av medicintekniska produkter, läkemedelshantering samt handledning av personal, patienter och anhöriga. Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden.

Vi är undersköterskor, sjuksköterskor och distriktssköterskor som arbetar i hemsjukvården på Capio Vårdcentral Östermalm. Vi promenerar, cyklar eller åker buss till våra patienter. Vi har en hemsjukvårdsläkare som är ansvararar för alla våra patienter.

Om digDu är utbildad distriktsjuksköterska eller sjuksköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral, framförallt inom hemsjukvård. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi söker dig som vill jobba under sommaren med möjlighet till fortsatt timanställning ett par dagar i veckan eller extra vid behov.

Övrig information:

Säsong och timanställning.

Publicerat:

Sista ansökningsdag: 2024-03-31

Låter tjänsten intressant för dig? Skicka in din ansökan idag, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

TA8VazvbrOulkNEFljMp