Sommarvikarie på äldreboende, Karl Nordströms väg, Norlandia Äldreomsorg

Publicerad 17 januari 2024
📍
Halland, Varberg
🗓
Sista dag att söka: 5 juli 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som som vill jobba heltid/deltid under hela eller delar av sommaren på Äldreboendet på Karl Nordströms väg. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Vad innebär jobbet som sommarvikarie på Norlandia Äldreomsorg?
Som sommarvikarie hos hos oss ersätter du ordinarie omvårdnadspersonal under deras semester. På ett äldreboende bor äldre personer med omfattande behov av hjälp och stöd. Du hjälper de äldre med det de inte klarar på egen hand. Det handlar om hjälp och stöd med förflyttningar, personlig hygien, lättare matlagning, städning och aktiviteter som promenader, social samvaro.

Som sommarvikarier hos oss är du en viktig person för att de äldre som bor på Karl Nordströms väg ska få ett gott liv- varje dag.

Om äldreboendet på Karl Nordströms väg

Äldreboendet på Karl Nordströms väg har 51 lägenheter fördelat mellan 4 hus som ligger nära nära varandra. Boendet ligger i samma område som Kusthotellet precis bredvid havet med Kåsa, Apelviken och strandpromenaden precis bredvid. Stadsbussen stannar vid Kusthotellet och det finns gott om parkeringsplatser för dig som kör.

Vem söker vi?

Vi söker dig med stort hjärta och en vilja att göra skillnad. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och har stark känsla för service. Du har lätt att samarbeta med andra och har en god förmåga att anpassa din kommunikation utifrån mottagaren.

- Det är starkt meriterande om du är utbildad inom eller har erfarenhet av vård och omsorg.

- Har du inte erfarenhet är Det är också en fördel om du har erfarenhet av serviceyrken.

- Det är krav på goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

- Vi ser gärna att du har god datorvana och systemkunskap.

Övrig information

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2024

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2024-07-31

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Telefonnummer 0761-099323

E-postadress carin.axklev@norlandia.comVarmt välkommen med din ansökan!

q6Eq2kcitO1bQDWlJyLY