Sommarvikarie, sjuksköterska till Nacka Närakut Aleris

Publicerad 26 februari 2024
📍
Stockholm, Nacka
🗓
Sista dag att söka: 29 april 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Aleris Närsjukvård AB bedriver ASIH, sluten palliativ vård, Rehab Station, närakuter och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt.

Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleriskoncernen i Skandinavien har ca 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning och uppmuntrar till att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande vaccination av covid-19 vid anställning i vårdnära arbete.

Läs mer på: www.aleris.se

Vi söker dig med intresse för akutsjukvård.

Om oss

På Nacka närakut arbetar vi prestigelöst i team bestående av läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi värdesätter teamarbete och lagkänsla med patienten i fokus.

Vårt uppdrag är att erbjuda akutsjukvård till både barn och vuxna som inte har behov av akutsjukhusens resurser. Vi tar emot cirka 42 000 patienter per år varav 30 % består av ortopedi. Våra öppettider är 8 – 22 med tillgång till röntgen alla årets dagar.

Våra patienter kommer via drop-in eller via hänvisning av 1177 alternativt ambulans / sjukvårdstransport. Vanliga sökorsaker till oss är bland annat; akuta allergier, frakturer, sårskador, akut buk, njursten, akut lumbago, ÖLI, tonsillit, akut yrsel, UVI med feber.

Din Roll

Som sjuksköterska gör du en bedömning, triagering och har det övergripande ansvaret för det första mötet med patienten. Du utför sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska och utför ordinerade omvårdnadsåtgärder. Tillsammans med andra sjuksköterskor, undersköterskor och läkare behandlas patienten färdig för hemgång eller för vidare transport till akutmottagning. Vi arbetar i journalsystemet Take Care och använder oss av RETTS i triagering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av att hjälpa patienter i akuta situationer. Du ska ha förmåga och vara trygg med att snabbt ställa om till ändrade arbetsuppgifter och ha lätt för att hitta lösningar. Du trivs med att arbeta självständigt men också i team, är flexibel och har intresse i utveckling för att hitta nya och förbättrade lösningar.

Du är legitimerad sjuksköterska och meriterande om du har ett par års erfarenhet och helst inom akutsjukvård. Erfarenhet av triagesystemet RETTS och gipskompetens är meriterande.

Övrigt

• Anställningsform: Timanställd
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att närakuten låter spännande och att du är nyfiken på oss! Ansökan gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Catharina O´Connor, Enhetschef catharina.oconnor@aleris.se

Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt härliga team!

fpvvAeuE5ZAQdIhs2XzL