Sommarvikarie till HS Hemtjänst

Publicerad 23 januari 2024
📍
Blekinge, Karlskrona
🗓
Sista dag att söka: 15 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

ARBETSUPPGIFTER

Vill du ha världens viktigaste jobb i sommar!

Under veckorna 25-32 behöver vi dig då vår ordinarie personal behöver gå på semester.

Vi söker dig som är nyfiken på att arbeta inom vårdande yrke och har erfarenhet från andra yrken där man är van att arbeta med service och att möta människor.

Vilka är vi på HS Hemtjänst.

Med många års erfarenhet om att bedriva hemtjänst är vi trygga i vår roll. Vi arbetar i ett gott team som ställer upp för varandra och våra brukare.

Arbetet handlar i stort om att skapa trygghet. Inom hemtjänsten arbetar du med personliga omvårdnadsinsatser, medicinska arbetsuppgifter, dokumentation och uppföljning. Vissa praktiska serviceinsatser kan också förekomma.

Det finns möjlighet till både timanställning och månads anställning. Vidare finns det goda möjligheter till fortsatt arbete efter sommaren. Om du är utbildad till undersköterska finns möjlighet till tillsvidareanställning.

Tillsammans gör vi skillnad!


KVALIFIKATIONER

Vem är du?

Tycker du om att arbeta med människor och speciellt äldre människor? Har du lätt att förstå och bry dig om andra? Är du van och tycker om att arbeta tillsammans med andra? Är du uppmärksam på hur andra mår? Är du bra på att kommunicera och lyssna in andra och bemöta människor på ett trevligt sätt? Är du noggrann? Då är du den vi söker!

Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom vården, men vi söker även dig med annan utbildning eller erfarenhet. Det är också en fördel om du är van vid att arbeta med digitala arbetsverktyg. Inom hemtjänsten kommer du att förflytta dig med hjälp av bil, varpå körkort är ett krav. För att arbeta hos oss krävs att du har fyllt 18 år.

Du behöver även ha en god förmåga att uttrycka dig i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt

Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg. Antingen schemalagt på vikariat eller som timanställd vid behov.

Du kommer få en god introduktion så du kan känna dig trygg i din nya roll som vårdbiträde inom hemtjänsten.

Vi tar belastningsregister på alla som anställs hos oss.

Välkommen med din ansökan-hoppas vi ses!

oIjwx6fluhltRBaEvwhe