Sommarvikarier inom äldreomsorgen

Publicerad 22 januari 2024
📍
Västerbotten, Nordmaling
🗓
Sista dag att söka: 16 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Är du ute efter sommarjobb och kanske även extrajobb redan nu under våren? Är du en trygg och ansvarstagande person som har en god samarbetsförmåga? Då ska du ansöka till äldreomsorgen i Nordmalings kommun.

Välkommen med din ansökan! 

Verksamheten
Nordmalings kommun söker vikarier under sommarsemestern inom äldreomsorgen. Här finns
möjligheter att arbeta som undersköterska eller vårdbiträde. Vi ser gärna att du kan börja jobba extra vid behov redan under vintern/våren.

De verksamheter som är aktuella är:
• Hemtjänsten i Nordmalings Kommun
• Kommunens äldreboende Strandbacken i centrala Nordmaling

Inom dessa verksamheter förekommer både dag-, kväll, helg- och nattjänstgöring enligt schema. 

Arbetsuppgifter
Arbetet som undersköterska/vårdbiträde innebär god vård och omsorg om våra äldre och att stödja dem i deras vardag. Du hjälper våra äldre med bland annat vardagliga sysslor, aktiviteter, personlig hygien och utdelar medicin till de som behöver. Delegerade arbetsuppgifter från kommunens HSL-enhet ingår samt fortlöpande dokumentation (så som ex åtgärder, hälsotillstånd och socialt tillstånd) i vårt nuvarande verksamhetssystem.

Kvalifikationer
Du som söker behöver vara 18 år och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet och/eller en utbildning inom vård och omsorg.

Du ska vara intresserad av att arbeta med människor och är trygg, stabil, ansvarstagande och har en god empatisk förmåga. Vi värdesätter även att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel. Personliga egenskaper värderas högt.

För att du ska kunna kommunicera med brukare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av
vårddokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift.

När det gäller hemtjänsten krävs det att du har körkort klass B och vi ser gärna att du har tillgång till egen bil.

Anställningen
Vikariat. Timlön. Sysselsättningsgrader varierar. Tillträde enligt överenskommelse.

Årets sommarperioder pågår under åtta veckor, mellan 19 juni till 13 augusti (semesterperioder 19 juni – 16 juli samt 17 juli – 13 augusti). Vi prioriterar dig som vill arbeta båda perioden.

Sommarbonus
Sommarvikarier som skrivit på att jobba hos oss sommaren 2024 under en eller två semesterperioder erbjuds sommarbonus.

För dig som är ålderspensionär erbjuder vi 25% extra i lön för den tid du går ut och arbetar. Det gäller både vid enstaka pass som schemalagt arbete.

Läs mer om villkoren för bonusen och extralön för pensionärer https://webb.nordmaling.se/kommun/jobba-hos-oss/vard-och-omsorg---sommarbonus-2024

Bostadserbjudande
För dig som jobbar under sommaren och inte är bosatt i kommunen kan vi vara behjälpliga med boende.

Ansökan
I din ansökan kan du ange eventuella önskemål om arbetsplats.

För att säkra ditt sommarjobb, sök redan idag! Urval sker löpande och jobben kan bli tillsatta före sista ansökningsdag.

Om Nordmalings kommun

Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten.


Arenor, köpcentra och kulturhus finns i Örnsköldsvik i söder och Umeå i norr, bägge mindre än 30 min bort med Botniabanan. Vi är helt enkelt centrum mellan städerna!


Nordmalings kommun har cirka 7100 invånare, och 650 medarbetare som gör ett viktigt jobb för att erbjuda invånarna god service och livsmiljö. Nordmalings kommun är en del av Umeåregionen.


Jobba som räddningstjänstpersonal i beredskap

I kommunen finns ett stort behov av att förstärka räddningstjänsten, varför vi ser det som positivt att även kunna arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap.


Annonsering

Nordmalings kommun gör val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd vid varje rekrytering och kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd i samband med denna annons.

XVQuKdQ9WstDRuPjG7fB