Sommarvikarier inom LSS, omsorg

Publicerad 22 januari 2024
📍
Västerbotten, Nordmaling
🗓
Sista dag att söka: 16 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Är du ute efter sommarjobb och kanske även extrajobb redan nu under våren? Är du en trygg och ansvarstagande person som har en god samarbetsförmåga? Då ska du ansöka om jobb inom LSS i Nordmalings kommun.

Välkommen med din ansökan! 

Verksamheten
Nordmalings kommun söker vikarier under sommarsemestern till LSS verksamheten - verksamhet för personer som har funktionsnedsättning. LSS-verksamheten består av daglig verksamhet, gruppbostäder, trapphusboende och korttidsboende. Här finns möjligheter att arbeta som boendehandledare, arbetshandledare, undersköterska, vårdbiträde samt barnskötare.

Vi ser gärna att du kan börja jobba extra vid behov redan under vintern/våren.

Inom denna verksamhet förekommer både dag-, kvälls- och nattjänstgöring enligt schema.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att vara stöd och en hjälp till målgruppen för att de ska kunna leva ett självständigt liv och få en meningsfull vardag. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är över 18 år.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg och/eller arbete inom barnomsorgen.

Du ska vara intresserad av att arbeta med människor och är trygg, stabil, ansvarstagande och har en god empatisk förmåga. Vi värdesätter även att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel. Personliga egenskaper värderas högt. Du ska ha god förmåga att kommunicera och föra skriftlig dokumentation på svenska.

Anställning
Vikariat. Timlön. Tillträde enligt överenskommelse.

Årets semesterperioder sträcker sig mellan 17 juni – 14 juli samt 15 juli – 11 augusti. Vi prioriterar dig som vill arbeta båda semesterperioderna.

Sommarbonus
Sommarvikarier som skrivit på att jobba hos oss sommaren 2024 under en eller två semesterperioder erbjuds sommarbonus.

För dig som är ålderspensionär erbjuder vi 25% extra i lön för den tid du går ut och arbetar. Det gäller både vid enstaka pass som schemalagt arbete.

Läs mer om villkoren för bonusen och extralön för pensionärer https://webb.nordmaling.se/kommun/jobba-hos-oss/vard-och-omsorg---sommarbonus-2024

Bostadserbjudande
För dig som jobbar under sommaren och inte är bosatt i kommunen kan vi vara behjälpliga med boende.

Ansökan
I din ansökan kan du ange eventuella önskemål om var du vill arbeta samt om du är intresserad av dag- och/eller nattjänstgöring.

För att säkra ditt sommarjobb, sök redan idag! Urval sker löpande och jobben kan bli tillsatta före sista ansökningsdag.

 

Om Nordmalings kommun

Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten.


Arenor, köpcentra och kulturhus finns i Örnsköldsvik i söder och Umeå i norr, bägge mindre än 30 min bort med Botniabanan. Vi är helt enkelt centrum mellan städerna!


Nordmalings kommun har cirka 7100 invånare, och 650 medarbetare som gör ett viktigt jobb för att erbjuda invånarna god service och livsmiljö. Nordmalings kommun är en del av Umeåregionen.


Jobba som räddningstjänstpersonal i beredskap

I kommunen finns ett stort behov av att förstärka räddningstjänsten, varför vi ser det som positivt att även kunna arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap.


Annonsering

Nordmalings kommun gör val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd vid varje rekrytering och kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd i samband med denna annons.

e2uGTz5t4GVLJQL6IvKS