Sommarvikarier Larm- och nattpatrullen

Publicerad 31 januari 2024
📍
Stockholm, Täby
🗓
Sista dag att söka: 29 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du vara med och göra skillnad? Varje dag gör vi skillnad för individer genom att se till att äldre får den omsorg och stimulans de behöver i sin vardag. Kom och jobba hos oss!

Vi söker nu omsorgspersonal som kan ersätta ordinarie bemanning under sommarperioden.

Om jobbet
Larm- och nattpatrullen ansvarar för trygghetslarmet dygnet runt årets alla dagar när Täbybon akut behöver stöd. Larmet är avsett att användas vid akuta situationer som till exempel vid fall, akut försämrad hälsa eller annat akut hjälpbehov. Larm- och nattpatrullen sköter installation, avinstallation och kontroll av trygghetslarmets funktion. Under natten fungerar de även som hemtjänst.

Vid larm- och nattpatrullen arbetar nattetid du i par med kollega. Du besöker brukarna i deras hem och varje hem kan innebära en ny situation. Arbetet innebär att snabbt och smidigt fatta beslut och lösa brukarens situation.

Arbetstiden innebär dag-, kväll-, natt- och helgarbete.

Vem är du?
- För arbete i larm- och nattpatrullen ska du vara utbildad undersköterska alternativt studera till undersköterska med tidigare omsorgserfarenhet.

- Du är en trygg och ansvarstagande person med ett intresse för äldre människor.

- Du är flexibel i tanke och handling och du har god samarbetsförmåga.

- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du måste kunna kommunicera i det svenska språket i tal och skrift.

- Du behöver körkort B.

- Gärna ett intresse för teknik.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en arbetsplats med en positiv anda samt med service och bemötande i fokus. Vi tycker att du ska känna glädje över att gå till jobbet och vara stolt när du går härifrån. På vår hemsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta i Täby kommun.

Övrigt
Låter det intressant? Välkommen att registrera dig via ”ansök”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande. Sista ansökningsdag är den 29 april. I Täby kommun prioriterar vi trygg och säker vård och omsorg. För att bli aktuell för anställning krävs ett utdrag från polisens belastningsregister.

Vi söker även sommarvikarier till våra särskilda boenden samt omsorgen om personer med funktionsnedsättning och socialpsykiatri. Läs mer på www.taby.se/sommarvikarie2024

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Social omsorg är ett av Täby kommuns verksamhetsområden. Här ger vi stöd och service till Täbyborna inom områdena äldreomsorg, individ- och familjeomsorg och funktionsnedsättning.

wSuFOahT2HcLIjnLefSS