Sommarvikarier till Duvas vårdboende i Linköping

Publicerad 17 januari 2024
📍
Östergötland, Linköping
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Välkommen till Attendo där du kan göra skillnad

Attendo Duvan är ett äldreboende beläget i centrala Linköping med närhet till butiker, caféer, trädgårdsföreningen och Stångån etc. Vårdboendet består av 95 lägenheter fördelade på fyra avdelningar. Tre avdelningar är för personer med somatiska funktionshinder och en avdelning är för personer med demenssjukdom.

Vi söker nu sommarvikarier för sommaren 2024 och dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för de boende varje dag. Som person är du noggrann och engagerad för de boende och deras närstående. Du har lätt för att samarbeta, har ett pedagogiskt förhållningssätt och bidrar till en god och trevlig stämning på vår arbetsplats.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker omvårdnadspersonal som vill jobba i sommar under veckorna 25-32, men vi ser gärna att du kan jobba även innan och efter sommaren om intresse finns.

Det är meriterande om du har erfarenhet från omsorgsarbete i äldreomsorgen, erfarenheter från demensvård samt delegering. Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra boende.

- Meriterande om du är utbildad undersköterska eller annan likvärdig utbildning

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

Du ska ha förmåga att bemöta människor på ett professionellt sätt och vara lyhörd för deras behov. Du bör vara lugn, stresstålig samt ha ett tydligt kundfokus. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat, men samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstiderna är förlagda dag/kväll/helg. Det finns också möjlighet att arbeta natt.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Vi går igenom ansökningarna löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Gruppchef Valbona Hoti 0731-55 18 60
Valbona.hoti@attendo.se

Gruppchef Odette Ndahayo 0731-55 18 54
Odette.ndahayo@attendo.se

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.

All vår omsorg utgår från mänskliga möten - stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.

Attendos ledord är Omtanke, Engagemang och Kompetens.

Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

XRuf1ep6hGrD8zBmPczI