Sommarvikarier till Hägersten-Älvsjö hemtjänst i Stockholms Stad

Publicerad 11 mars 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Hägersten-Älvsjö är en av 11 stadsdelsförvaltningar i Stockholms stad med drygt 3000 medarbetare. I dag är vi ett av stadens största stadsdelsområden med ca 130 000 invånare. I Hägersten-Älvsjö har du nära till staden, kommunikationer och naturen. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjligheter för dig att utvecklas i din roll.Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker dig som fyllt 18 år och har ett genuint intresse för omvårdnadsarbete.

Hägersten-Älvsjö hemtjänsten bedriver den kommunala hemtjänsten i stadsdelen.
Personalen är indelade i 7 arbetsteam som arbetar i de olika geografiska områdena. Enheten består av cirka 180 medarbetare, som arbeta dag, kväll och helg.

Arbetsbeskrivning

Det ansvarsfulla arbetet består av stor delaktighet och dagliga observationer, i nära samarbete med dina kollegor för att kunna utföra insatser som bidrar till våra kunders välmående.
Du ska erbjuda stöttning till våra kunder i hygienarbete, promenader, matlagning, städ, inköp samt sällskap som kommer att bidra till en meningsfull vardag. Kommunikation är dessutom en stor del av ditt arbete, där du skall möta kunder och deras anhöriga på ett omtänksamt, förtroendegivande och respektfullt sätt.
Arbetet innefattar dags-, kvälls- och helgarbete.
Kvalifikationer

Du ska ha en god förmåga att uttrycka dig i svenska, både tal och skrift, för att kunna utföra en trygg omvårdnad med hög kvalité och kunna tillgodose kundens behov.. Om du är utbildad undersköterska, glöm inte att ansöka om skyddad yrkestitel hos Socialstyrelsen: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-undersköterskor för att kunna titulera sig som undersköterska.

God förmåga att använda sig utav digitala verktyg samt att kunna läsa och skriva journalanteckningar.
Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

qFr9o1DeVgyjsXu3ZZeY