Sommarvikarier till Hemtjänst Söder, Forenede Care, Tomelilla.

Publicerad 30 januari 2024
📍
Skåne, Tomelilla
🗓
Sista dag att söka: 18 juli 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi på Forenede Care söker dig som vill jobba som vårdbiträde/undersköterska under hela eller delar av sommaren 2024 i hemtjänst Söder.

Som vårdbiträde/undersköterska hos oss på Forenede Care arbetar du med att ge god omsorg, service och vård till våra brukare.

Varje dag på Forenede Care är du med och formar framtidens äldreomsorg tillsammans med kunniga och engagerade kollegor.

Hemtjänst Söder drivs på uppdrag av Tomelilla kommun och utgår från Valkyrian vård- och omsorgsboende som är beläget i närheten av centrum och Tomelilla station. Vårt område omfattar delar av centrala Tomelilla, Ullstorp, Lunnarp, Kverrestad, Smedstorp, Östra Ingelstad, Tosterup och Övraby med tillhörande landsbygd.

Hos oss får du kompetenta och hängivna chefer som stöttar och utvecklar dig i din roll som vårdbiträde/undersköterska och i din utveckling på Forenede Care. Vi driver ett företag där du är med och växer tillsammans med oss.

Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån brukarens önskan, behov och beviljat bistånd i vårdtagarens eget hem, med kvalitet i fokus.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta med oss för en bra äldreomsorg med hög kvalitét, tillgänglighet och kontinuitet. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort ansvar, så du bör vara noggrann, flexibel och social.

Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete och till dina övriga kollegor. Du ska kunna arbeta ibland i högt tempo utan att känna dig stressad. Du ska tycka om att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter samt ha en god samarbetsförmåga. Därför läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

I arbetet ingår att förflytta sig till brukarens hem och dokumentation i verksamhetssystem vilket gör att du behöver ha datorvana samt:

- Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

- B-körkort eller kan cykla

Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg och demensvård.

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. Vi efterfrågar även uppvisning av giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

-
Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.

-
Personlig utveckling samt kompetensutveckling.
Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.

-
Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver hemtjänst har vi verksamheter som bedriver vård- och omsorgsboende, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Sista ansökningsdag

2024-03-31

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

ZtUQsi5v5srPM9JJJMRI