Sommarvikarier till hemtjänsten

Publicerad 13 mars 2024
📍
Sörmland, Strängnäs
🗓
Sista dag att söka: 26 maj 2024
Behovsanställning
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Sommaren närmar sig och vi söker nu sommarvikarier!

Allegio Omsorg är ett familjeomsorgsföretag som vill göra skillnad. Vi har idag över 700 kunder i Borås, Stockholm, Strängnäs, Norrtälje, Östersund och Österåker som har valt oss som sin utförare.

På Allegio Omsorg är vi idag över 400 anställda undersköterskor, vårdbiträden och lokalvårdare. Vi är ingenting utan våra duktiga medarbetare!

Kompetens är viktigt – vi har därför en hög utbildningsnivå på våra anställda med särskild inriktning på demens och palliativ omvårdnad. Vi arbetar ständigt med utveckling i våra verksamheter och arbetar kvalitetssäkrande med bl.a. egenkontroller.

Namnet Allegio kommer från latinets Legio som betyder ”utvalt manskap” – det är utifrån den devisen vi arbetar: vi vet att vi erbjuder de bästa tjänsterna när vi också har de bästa och mest engagerade medarbetarna!

Vi erbjuder omsorg och service till våra kunder genom biståndsbeslut eller som en RUT-tjänst. Utifrån kundens behov ser vi till att tillsammans utforma en trygg tjänst, som är anpassad utifrån behov och önskemål. Vi arbetar aktivt med kontaktmannaskap och för att tillgodose behov och rutiner hos våra kunder. På bästa möjliga sätt, prioriterar vi små arbetsgrupper med god kontinuitet. Vi har ett eget kvalitetsledningssystem och arbetar systematiskt med kvalitetssäkring i verksamheten – vi kan alltid bli bättre.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som brinner för att arbeta med den enskilda individen, att du respekterar våra kunder och ger den absolut bästa servicen är väldigt viktigt. Krav för tjänsten är att du kan arbeta självständigt, men även i team då arbetet ibland kan kräva att ni är två stycken. Det är viktigt att du hanterar svenska språket i både tal och skrift samt har telefonvana för att kunna läsa digitala scheman och instruktioner. Det förekommer att våra kunder har husdjur och därför behöver du även ha djurvana och inga allergier.

Intervjuer sker löpande så se till att söka redan idag.

6Pe1cmtAeEuzLA7dKl5u