Sommarvikarier till särskilt boende och hemtjänst

Publicerad 5 mars 2024
📍
Skåne, Svedala
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Uppdrag
Vill du ha ett meningsfullt sommarjobb? Hos oss får du chansen att vara en hjälte i någons vardag genom att stötta personer på särskilda boenden (äldreboende) eller inom hemtjänsten. Du kommer möta personer som behöver din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang för att skapa de bästa förutsättningarna för en välfungerande och givande vardag. 

Genom att stötta våra vårdtagare får du möjlighet att verkligen göra skillnad i någons vardag, varje dag. Du får ett aktivt, spännande och varierande arbete som ger dig erfarenheter för livet. Att arbeta hos oss är en väg in i arbetslivet, med möjlighet till fortsatt arbete efter sommaren.

Arbetsuppgifterna består i att ge våra boende och vårdtagare en god omsorg och service utifrån deras individuella behov samt att uppmärksamma behov av stöd och sällskap. Du kommer dessutom att få utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering från sjuksköterska.

Vi erbjuder en grundlig introduktion så att du ska känna dig trygg och förberedd inför ditt sommaräventyr!

I din ansökan har du möjlighet att önska om du föredrar att arbeta inom äldreboende alternativt hemtjänst.

Kompetens
Vi ser gärna att du har utbildning inom omvårdnad men det är inget krav. Erfarenhet av liknande arbete eller pågående utbildning inom aktuellt område är meriterande.

Svedala kommun söker dig som är positiv, trygg och har ett intresse för att arbeta med personer i behov av vård och omsorg. Du har en förståelse för hur delaktighet och inflytande utgör nyckeln till en bra vardagen. Vidare är du en person som tar ansvar, antar utmaningar och ser till varje enskild individs unika behov. Som en sann lagspelare bidrar du till det goda samarbetet mellan kollegor, brukare, anhöriga och chefer.

Du behöver vara över 18 år för att arbeta i våra verksamheter. Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår begär vi utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen.

Arbetstid/varaktighet
Vikariat med olika sysselsättningsgrader. Tjänster på heltid, deltid och på timmar.

Varaktighet juni till augusti.

Inom verksamheterna förekommer både dag-, kvälls- och nattarbete, skriv gärna i din ansökan om du har specifikt önskemål kring detta.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.


Varmt välkommen med din ansökan!

p585zz0lovxkUPxUVZ9L