Sommarvikarier till socialpsykiatrin 2024

Publicerad 22 januari 2024
📍
Gävleborg, Gävle
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordnar arbetet som är gemensamt för alla sektorer inom Gävle kommun.
Tillsammans gör vi Gävle hållbart och utvecklande!ARBETSUPPGIFTER
Drivs du av att ha en inspirerande och motiverande roll? Är du samtidigt ansvarstagande, omhändertagande? Bra, då kan det vara dig vi söker! Kom och gör Gävle värdefullt tillsammans med oss.

Ditt främsta uppdrag är att ge omvårdnad i form av stöd och hjälp utifrån boendenas individuella behov. Du kommer att ansvara för dokumentation utifrån gällande lagar och riktlinjer.
Som skötare ger du stöd med värdighet och respekt för individens integritet och självbestämmande. Du arbetar återhämtningsinriktat och individanpassat. Det innebär att du utifrån varje individs behov, önskemål och förutsättningar ger stöd för ökad självständighet med meningsfullhet, aktivitet samt bidrar till att upprätthålla sociala kontakter.

Arbetstiderna är dagar, kvällar, helger och nätter.

KVALIFIKATIONER
Skallkrav:
*Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska språket i både tal och skrift
*Du kan hantera smartphone, datorer och arbetsverktyg som är digitaliserade.

Önskvärt:
* Pågående eller avslutad utbildning inom vård och omsorg, barn och fritid eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant.
*Tidigare erfarenhet av dokumentation.
*Erfarenhet av målgruppen.
*Kunskap om personer med psykiska funktionsnedsättningar och förståelse för de konsekvenser som detta kan innebära i deras vardag.

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som inger förtroende, skapar tilltro och tillit. Du har en förmåga att sprida lugn och stabilitet. Du tar initiativ i sociala sammanhang och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer. Du har förmågan att leda, motivera och inspirera andra och får dem att utvecklas och må bra. Du är bra på att skapa en öppen dialog och anpassar ditt agerande utifrån situationen. Du skapar tillitsfulla relationer och får andra att känna sig trygg.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit, inte via e-post eller pappersformat. Om du har skyddad identitet ber vid dig att ta kontakt med rekryterande chef, skicka inte in din ansökan digitalt.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

CGIVFky8hLeCDZFrTl2Q