Sommarvikarier Undersköterskor/Vårdbiträden Ekbacken Mora

Publicerad 14 februari 2024
📍
Dalarna, Mora
🗓
Sista dag att söka: 2 augusti 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi söker nu sommarvikarier till vår verksamhet Ekbacken i Mora

Ekbacken är ett äldre- och demensboende med 32 lägenheter i området Noret Norra. Huset byggdes 2017 och är naturskönt beläget i närhet till vattnet, strax norr om Mora lasarett.

Huset är ljust och alla lägenheter ligger i markplan, fördelat på fyra boendeenheter. Två av boendeenheterna (16 lägenheter) är inriktade mot demensvård. Vissa av lägenheterna erbjuder möjligheten till parboende. Boendet har ett SPA och gemensamhetsutrymmen för social samvaro.

Runt huset finns gångstigar och grunden till en parkliknande trädgård är anlagd med planteringar och buskar. Fina uteplatser med stora odlingslådor och på baksidan kan vi samlas på den gemensamma uteplatsen och njuta av såväl skog som vatten.Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid: Sommarvikariat med tjänstgöring dag/kväll och helg. Deltid/heltid.

Sista ansökningsdatum 2024-05-31

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer ske fortlöpande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan

Verksamhetschef, Anna-Lena Paulsen
Mail: anna-lena.paulsen@forenedecare.se

pFHOpXiNFTXlZxKEoPLu