Specialist i allmänmedicin till Blomman vårdcentral

Publicerad 4 mars 2024
📍
Skåne, Malmö
🗓
Sista dag att söka: 13 juni 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Blomman Vårdcentral växer och har behov av en specialist till!

Blomman Vårdcentral är en vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Vi är även en KHM med öppet alla dagar på året.

Vi ger dig ett personligt och professionellt bemötande. Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet . Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när patienter behöver vård. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.

Vi söker dig som är utbildad specialistläkare i allmänmedicin och vill arbeta i Primärvården. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar, är flexibel och ser möjligheter snarare än hinder.

Du har god samarbetsförmåga och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Det är av vikt att du är strukturerad, självgående och kan kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi er gärna att du kan arbeta varierande arbetstider dagtid, kvällstid och/eller helger.

Vi söker nu en specialist i allmänmedicin för arbete på vår mottagning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus.

Du kommer till en vårdcentral med:

• Fast läkarbemanning

• Möjlighet till regelbunden fortbildning

I tjänsten ingår arbete med:

• Utredning och behandling av patienter på mottagningen samt vid behov i hemmet

• Utredning och behandling av patienter med akuta sjukdomar och besvär

• Utveckling av verksamheten

• Handledning av våra AT- och ST-läkare

TacIlUpk1DUkQTMNg3a9