region sörmland logo

Specialistläkare i akutsjukvård

Publicerad 26 januari 2024
📍
Sörmland, Eskilstuna
🗓
Sista dag att söka: 26 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Akutkliniken Mälarsjukhuset, Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!


Välkommen till Eskilstuna, den sjönära staden mellan Mälaren och Hjälmaren. Eskilstuna är den idylliska mellanstora staden med industrianor med Eskilstunaån som rinner genom stadskärnan. Här finner du allt du kan önska och om ändå något saknas så finns Stockholm bara en timme ifrån staden, med antingen god tågförbindelse eller bil via E20. Drivs du av ovissheten från dag till dag? Har du dessutom öga för att se helheten? Då kan denna tjänst vara något för dig?

Om oss
Akutkliniken består av akutmottagningen, akutvårdsavdelningen (AVA), intermediärvårdsavdelningen (IMA) och den administrativa enheten (AE). Här arbetar akutläkare, ledningsläkare, ledningsansvarig sjuksköterskor, vårdledare, vårdlotsar, specialistsjuksköterskor, sjuksköterskor, utbildningssköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker, kommunsamordnare, medicinska sekreterare och paramedicin. På akutmottagningen bedrivs traditionell akutverksamhet dygnet runt för medicin-, kirurgi- och ortopedpatienter. På jourtid även barnmedicin-, gynekologi-, ögon- och öron patienter.

Akutmottagningen har ca 50 000 besökande per år. CDU är under uppbyggnad och planeras att bestå av 8-10 platser när den nya vårdbyggnaden är på plats.
På AVA vårdas patienter tillhörande medicin-, kirurgi-, ortoped- och infektionskliniken som behöver upptill 3 dygns vård.
IMA har 4 platser som planeras byggas ut till 8 platser. Samtliga platser är utrustade med övervakningsutrustning och 2 platser med icke-invasiv ventilation (NIV). Utrustningen är till stor del densamma som på en intensivvårdsavdelning, dock finns inte tillgång till invasiv ventilatorbehandling. AE arbetar på hela kliniken med journalskrivning och i receptionsarbete på akutmottagningen.

Vårt mål är att man skall känna sig trygg som vårdsökande och medarbetare hos oss, samt att arbetsglädjen skall vara en av de drivande krafterna framåt.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta på akutmottagningen med handläggning av alla patientkategorier i särskilda akutläkarvårdlag. Du förväntas aktivt delta i förbättrings- och förändringsarbete inom ramen för process och flödesgrupper. Du kommer även få undervisa våra ST-läkare. Du tjänstgör på akutmottagningen. Vi erbjuder dig ett arbete med många olika professioner och kompetenser, stora utvecklingsmöjligheter och en kvalitativ inskolning som är anpassad för dig som individ.

Din kompetens
Du har svensk läkarlegitimation med specialistexamens inom akutsjukvård.
Krav på goda kunskaper inom det svenska språket, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person stabil och lojal med ett brinnande servicetänk. Tillsammans med din goda samarbetsförmåga trivs du självständigt i din roll och har helhetssyn. Du är strukturerad och har god förmåga att kunna fatta beslut.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse med tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Verksamhetschef Tommy Ahlström, 016-10 36 98.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på akutkliniken!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2024-03-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.


Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Du som har skyddade personuppgifter bör vara aktsam med vilken information som du delar i din ansökan. Ta kontakt med den kontaktperson som finns angiven i annonsen innan du skickar in din ansökan.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

asbAGaloJwBUvwrKOPb7