region skåne logo

Specialistläkare i akutsjukvård till Akutmottagning Malmö

Publicerad 12 mars 2024
📍
Skåne, Malmö
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) akutsjukvård och internmedicin erbjuder ett spektrum av spännande utmaningar och möjligheter. Akutverksamheten tillhör landets största med över 140 000 besök varje år. Dessa fördelas på två akutmottagningar, en i Lund och en i Malmö. Specialistläkare i akutsjukvård finns vid båda akutmottagningarna och arbetar i nära team med sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, fysio- och arbetsterapeuter samt farmaceuter.

Välkommen till en akutmottagning som leds och drivs av akutläkare med fokus på hög kompetens i första linjen, utbildning av framtidens akutläkare samt forskning och utveckling av framtidens akutsjukvård.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu två nya specialistläkare till vår Akutmottagningen i Malmö.

På akutmottagningen kommer du att ta hand om barn och vuxna i alla åldrar med ett brett spann av medicinska och kirurgiska sjukdomar och tillstånd. Arbetet förläggs över hela dygnet. Du blir en viktig del av vårt fortsatta utvecklingsarbete, för att vara Sveriges bästa akutmottagning! I arbetet ingår handledning och utbildning av yngre kollegor och läkarstudenter. Som specialist förväntas du även ha eget ansvarsområde.

KVALIFIKATIONER
Du som person har driv och ett stort intresse för utveckling, utbildning och självklart akutsjukvård! Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och positiva inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Du trivs i en omväxlande miljö och kan anpassa ditt arbetssätt utifrån förändrade omständigheter. Du förstår vikten av personcentrerad vård och individens behov. Eftersom vi månar mycket om ett gott arbetsklimat lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation med behörighet att verka inom svensk sjukvård och är specialistläkare i akutsjukvård. Vidare har du språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Intresse för och skicklighet i utbildning och handledning är ett krav. Forskningserfarenhet är meriterande.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Förutom den elektroniska ansökan ska du bifoga läkarlegitimation, specialistkompetensbevis, disputation, docentur, publikationslista samt övriga handlingar som du önskar åberopa. OBS! Dessa handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning därför ska de medfölja din ansökan (annars kan din ansökan ej bedömas). Vid eventuella frågor maila till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

2TedkDmnfLL2CKSqsTav