Specialistläkare (LUS) till IMA, internmedicin.

Publicerad 14 mars 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 28 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Intern medicin är den största medicinkliniken i landet.

Verksamhetsområdet ligger under sektionen för akut Intern Medicin.
Arbetsplatsen består av en akutvårdsavdelning på 4 intermediära medicinska vårdplatser (IMA), 4 övervakningsplatser och 14 medicinplatser.


Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta inom Akut Intern Medicin. Du kommer aktivt delta i förbättrings- och förändringsarbete samt uppföljning och utveckling av våra arbetssätt. I arbetet kommer du att samarbeta med andra i det multiprofessionella teamet samt med andra specialister. Du kommer även att leda arbetet, handleda och undervisa våra ST- och AT-läkare samt studenter. Vi erbjuder dig ett arbete med många olika professioner och kompetenser och stora utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs att arbeta i ett högt tempo där det alltid händer nya saker. Som person är du lojal med fattade beslut och har en god samarbetsförmåga med såväl kollegor som andra personalkategorier. Vidare är du flexibel och engagerad i ditt arbete. Du delar vår värdegrund "För patienten – med patienten" som skall finnas med i varje beslut och vara vägledande i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Kompetenskrav

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom Intern Medicin.

Meriterande

Erfarenhet av arbete på akutsjukhus, förbättrings-, kvalitetsarbete, erfarenhet av undervisning och Forskning är meriterande.

Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
Ett generöst friskvårdsbidrag
Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning.

Information till dig som söker tjänst som specialistläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Vi ber dig bifoga följande bestyrkta handlingar i din ansökan:

Meritförteckning för läkare (blankett hittar du här under "Meritförteckning för specialistläkartjänster")
Examensbevis
Legitimationsbevis för läkare från Socialstyrelsen 
Bevis på specialistkompetens från socialstyrelsen 
Eventuellt publikationsförteckning
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.
Södersjukhuset är ett av Nordens största akutsjukhus. Akutsjukvården står i centrum och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna vår specialitet. Vi har även en av Sveriges största förlossningskliniker. Hos oss arbetar cirka 5000 medarbetare. Vi bedriver omfattande klinisk forskning och utbildning och för oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära och personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus

8cOzxMVk9l9d7cTFVp8M