Specialistläkare reumatologi

Publicerad 1 mars 2024
📍
Halland, Halmstad
🗓
Sista dag att söka: 18 augusti 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om oss
Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom reumatologi, ortopedi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse.

Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 125 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Inom den reumatologiska verksamheten är vi ca 30 medarbetare fördelade på två öppenvårdsmottagningar, en i Halmstad och en i Varberg. Genom avtal med Region Halland bedriver vi verksamhet med helhetsansvar för reumatologisk specialistvård i Halland. Vi har god tillgång till arbetsterapeut, fysioterapeuter och sjuksköterskor med specialkompetens, men har nu behov av förstärkning på läkarsidan.

Din roll

I din roll som reumatologläkare blir du en del av ett välfungerande team. Du kommer i första hand att arbeta på vår mottagning i Halmstad. Viss beredskapstjänst ingår. Vi strävar efter hög kvalitet, kontinuitet och tillgänglighet för patienterna och registrerar i kvalitetsregistret SRQ. Har du intresse av handledning av ST-läkare/studenter finns även möjlighet till uppdrag som studierektor/handledare.

Vi erbjuder dig

- Kollektivavtal

- Friskvårdsbidrag

- Närvarande chef

- Kompetensutveckling

- Ett välfungerande team

- Moderna lokaler och kvalitativ utrustning

- En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

- Bra pendlingsförbindelser, nära resecentrum och motorväg

Om dig

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i reumatologi. Vi ser helst att du även har några års erfarenhet av mottagningsarbete och är van att använda ultraljud. God förmåga att uttrycka dig i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Du trivs både med eget ansvar och att samarbeta med övriga kollegor och teammedlemmar. Trevligt och professionellt bemötande både mot patienter och medarbetare är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Publicerat: 2024-03-04

Sista ansökningsdag: 2024-04-15

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

RiksP3qAEye5Qv9bJmUA