region skåne logo

Specialistläkare till Vårdcentralen Sjöbo

Publicerad 11 mars 2024
📍
Skåne, Sjöbo
🗓
Sista dag att söka: 31 augusti 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Sjöbo erbjuder nu en specialisttjänst till dig som är intresserad av att prova något nytt!

Vi söker dig som är specialistläkare inom allmänmedicin, barn- och ungdomsmedicin, internmedicin, akutsjukvård eller infektionssjukdomar och vill arbeta tillsammans med ett härligt gäng på Vårdcentralen Sjöbo.

Vi är en vårdcentral med 50-tal medarbetare och har cirka 13 400 listade patienter såväl som 1000 listade barn på BVC. Vårt tvärprofessionella samarbete mellan olika yrkesprofessioner är centralt i vårt arbete.
Vårdcentralen Sjöbo ligger omgiven av vackra naturområden och är på pendlingsavstånd från Ystad, Lund, Malmö och Simrishamn samt andra orter i närområdet.


ARBETSUPPGIFTER
Som läkare hos oss är du en del i teamet där alla ges möjlighet att arbeta på toppen av sin kompetens. Beroende på din medicinska specialitet, kan uppdraget även anpassas efter detta men det är bra om du har en bred medicinsk kompetens och kanske erfarenhet av arbete i primärvård. Vi ser hellre möjligheter än begränsningar. Som specialistläkare arbetar du i huvudsak på mottagning tillsammans med nio andra specialistläkare samt tre ST läkare.

Du ansvarar, tillsammans med övriga yrkesgrupper på vårdcentralen, för att utreda, behandla och följa upp patienter. Vi har nyligen implementerat ett akutteam och anpassat lokaler för det. Vidare är vi i gång med vår utbildningsvårdcentral för ST-läkare. Vårt mål är att bidra till en god hälsa och livskvalitet för våra patienter genom att de kommer i kontakt med rätt person och får rätt vård och behandling.

Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter så att du kan komma in arbetet på bästa sätt. Fortbildning och ett kollegialt samarbete är prioriterade område för att möjliggöra en stimulerande och attraktiv arbetsmiljö.
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidaretjänst men vi erbjuder också möjlighet till deltidstjänst eller timanställning.KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård, därtill har du specialistutbildning inom relevant område så som allmänmedicin, barn- och ungdomsmedicin, internmedicin, akutsjukvård eller infektionssjukdomar. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets skala är också ett krav. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för att erbjuda våra patienter en god och nära vård.

Vi värdesätter särskilt en god samarbetsförmåga, noggrannhet och ett flexibilitet förhållningssätt för att lätt kunna ställa om till ändrade omständigheter. Vi önskar att du liksom vi bidrar med ditt engagemang och glada humör. Därtill delar du också vår värdegrund: välkomnande, drivande, omtanke och respekt. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

IEuMZayJVG3khk4TokrV