Specialistläkare/överläkare

Publicerad 14 mars 2024
📍
Jönköping, Jönköping
🗓
Sista dag att söka: 12 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Vill du arbeta med ett spännande och varierande arbete på en klinik med goda medicinska resultat? Trivs du med ett självständigt arbete där du får vara med att utveckla och själv utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Rollen som specialist/överläkare
Som specialistläkare/överläkare får du möjlighet att arbeta självständigt inom ämnesområdena, samtidigt som du förväntas delta i processarbete för att utveckla verksamheten. I tjänsten ingår handledning av kolleger, läkarstudenter och randande distriktsläkare. Du samarbetar med kollegor på övriga kliniker i regionen och framförallt med våra patienter. I tjänstgöringen ingår jourverksamhet vardagar och helger.

Tjänsten är tillsvidare på heltid, med tillträde efter överenskommelse. Vi ger dig en god introduktion och möjligheter till kompetensutveckling. Här är det lätt att lära känna varandra och få trygghet i sitt arbete. Vi är ett härligt gäng med medarbetare som trivs och har god sammanhållning. Du kan se mer av gänget på Instagram: https://www.instagram.com/kvinnoklinikeneksjo/

Din blivande arbetsplats
På kvinnokliniken i Eksjö vill vi ge bästa vård från livets början till livets slut. Här föds omkring 1000-1200 barn om året och det jobbar cirka 115 medarbetare. Vi ger allsidig vård till kvinnor i alla åldrar och arbetar i team med hälso- och sjukvård vid graviditet, förlossning, gynekologisk sjukdom samt främjar sexuell hälsa. Kvinnohälsovården utgör en del av kvinnokliniken.

Eksjö kallas ”den unika trästaden” och ligger på småländska höglandet nära naturen och med fina löp- och skidspår runt knuten. Naturen är underbar och bjuder på många möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Det är en fantastisk stad med bra skolor för barn i alla åldrar och en gymnasieskola med mycket gott rykte tack vare sina goda resultat. Information från Eksjö kommuns hemsida. (https://eksjo.se/)

Din profil
Vi söker dig som är specialistläkare eller en överläkare inom obstetrik och gynekologi till vår verksamhet på Höglandssjukhuset i Eksjö.

Du ser dig som en lagspelare. Du har förmåga att behålla lugnet samt avväga och prioritera även i stressande eller pressande situationer. Då en arbetsdag aldrig är den andra lik ser vi att du är bekväm i snabbt växlande omständigheter och trivs med att självständigt planera och strukturera ditt arbete utifrån verksamhetens bästa. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du arbeta med ett glatt gäng på en lagom stor klinik med goda medicinska resultat. Vår klinik arbetar processorienterat, där vi ser styrkan i att alla yrkeskategorier arbetar tillsammans med att förbättra vården.

De områden kliniken arbetar med är allmän gynekologi, infertilitet, urologisk gynekologi, dysplasi, onkologi, ultraljud, kvinnohälsa/ungdomsmottagning och obstetrik. Vi har en specialistmödravård i samverkan med medicinkliniken. Vi är i start groparna att starta en obstetriskmottagning där vi ska ta hand om obstetriska öppenvårdspatienter. Vi ser med fördel att du van vid obstetriska ultraljud för vi är behov för en ny medlem i fostermedicinska teamet. Vi erbjuder dig ett brett arbete inom spännande ämnesområden!

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/).

Har du frågor om tjänsten?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Catarina Notelid Claus, 010-243 57 06.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Vår rekryteringsprocess
Sista ansökningsdag är den 14 april, 2024. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så lämna gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan.

Läs mer om Region Jönköpings läns rekryteringsprocess på vår hemsida: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Lediga-jobb/Var-rekryteringsprocess/

Om6a5XxFtzmPO9ibaNry