Specialistläkare/överläkare, Röntgenkliniken Region Örebro län

Publicerad 18 mars 2024
📍
Örebro, Örebro
🗓
Sista dag att söka: 21 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Inom hälso- och sjukvården i Region Örebro län pågår en dynamisk utveckling för att bygga en högkvalitativ och jämlik vård i hela länet - i stort och smått, i varje möte. Vi skapar sjukvård som ligger geografiskt nära patienterna och har inrättat länskliniker med såväl akut som planerad och högspecialiserad vård vid våra tre sjukhus.

Inom vårt verksamhetsområde utförs totalt cirka 250 000 undersökningar varje år. Vi har en välutrustad maskinpark med tex fotonräknande CT. Akutröntgen i Örebro invigdes i maj 2022 för ett modernt och effektivt omhändertagande vid akuta tillstånd inklusive trauma. Arbete med att bygga upp en cyklotronverksamhet pågår och nyligen togs en sjunde MR-kamera i drift. Vi har ett nära samarbete med universitetet och forskning pågår inom flera fält.Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.Specialistläkare/överläkare, Röntgenkliniken Region Örebro län

Arbetsuppgifter


Du kommer att arbeta vid någon av våra läkarsektioner. Hos oss finns möjlighet till subspecialisering inom samtliga organområden och ett trevligt kollegialt arbetsklimat. Metodutveckling samt handledning av ST-läkare ingår som en självklar del av arbetet.

Röntgenkliniken i Region Örebro län bedriver verksamhet dels vid Universitetssjukhuset Örebro, dels vid länsdelssjukhusen Lindesberg och Karlskoga. Beroende på önskemål finns möjlighet till huvudsaklig placering vid såväl det större sjukhuset i Örebro som vid något av de mindre sjukhusen i Lindesberg eller Karlskoga.

Som läkare på röntgen ingår du i jour- och beredskapslinjerna. Vi har extern leverantör av nattjour.


Övrig information


Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.Kvalifikationer


Vi ser gärna att du har ett intresse för utbildning av nya läkare och röntgensjuksköterskor då båda utbildningarna finns vid Örebro universitet. Vi förväntar oss motsvarande C1-nivå i svenska.


Ansökan


Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.


Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län


https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

NMRKu8u9JFK0XhhQVEe7